RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Site Organizasyonları (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=122)
-   -   1.Dostluk ve Tanışma Org. GÖRSELLERİ (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7500)

adolomorola 27-04-2010 22:07

Alıntı:

yenal45 tafarından gönderildi (Mesaj 82528)
abi benim foto yokya neden koymadın üzüldüm bakşimdi organizasyon çok güzeldi inşallah dağa güzel organizasyon olur bizde seve seve geliriz inşallah benim foto nerde:D:D foto yok:D:D rastgelsin

İyi bak ben seni fotalarda gördüm ;)

Hasan BALIKÇI 27-04-2010 22:08

Alıntı:

adolomorola tafarından gönderildi (Mesaj 82537)
İyi bak ben seni fotalarda gördüm ;)

bende gördümde dahaları var onlara baksın ;):D

aykons 27-04-2010 22:47

Şahane bi organizasyon olmuş, süper eğlenceli geçmişe benziyor, bende katılmayı çok istiyordum, 23,24,25 nisan hep düğün nişan ve nikahla geçti, aileden olunca insan kaçamıyorda :), inşallah bir dahakine geliriz. Katılanlar adına çok sevindim, benim gibi katılamayanlar ise fotograflarla avunmuştur heralde :).

levrek 27-04-2010 22:50

Sevgili Gökhan, düğün nişan bir kere, Rastgelsin Organizasyonları her zaman.Bu yüzden bir daha ki sefere görüşmek üzere.

ibrahimz35 27-04-2010 22:54

Başta Hasan Abi, olmak üzere bu organizasyonda emegi gecen tüm yönetici arkadaşları canı gönülden kutlarım.
Mesajları okuyuncaya kadar nerdeyse sabah oluyordu.
Anlatımlar, resimler, dostluklar, çayı, kahvesi, mangalı derken dört dörtlük bir organizasyon olmuş.
Çevre temizliğini, ayakta alkışlıyorum.
Her zaman olduğu gibi balık bahane olmuş...

Necati ARAT 28-04-2010 08:26

Alıntı:

Aydın35 tafarından gönderildi (Mesaj 82414)
bende uzun uğraşlar sonucu c.tesi gecesi 2 gibi avlağa ulaşmayı başardım.(tekerleğimiz patladı tamircide oyalanmak zorunda kaldık ALLAH tan izmirden daha tam çıkmamıştık gün içerisinde arkadaşalarımın hepsi çalıştığı için alışverişimizide geç vakite bırakmıştık )Bütün bunlar üst üste geldi.Avlağımıza vardığımızda Hasan abimizin hoşgeldiniz tebessümü ile karşılaştık saolsun takım yapmamızdan tutunda kancaya yem nasıl takılır gece karanlığında bile bizi bilgilendirdi.Ertesi günü Site yöneticisi Mesut abimizle tanışma fırsatı buldum Hasan abimizin de dediği gibi gerektiği zmn organizasyon yapılacağında elinde bulunan 3 adet jenarötörü bile kullanmamız için vereceğini belirtti çok yardımsever saolsun.Yanlız çoğu abilerim ve kardeşlerim Aileleri ile geldiğinden pek gidip rahatsız etmek istemedim.Bazı yanlış anlaşılmalar sonucuda Necati abi ve bir çok saygıdeğer abimizle tanışma fırsatını saniyelerle kaçırdım fotoğraf çekiminede yemekte olmamdan dolayı katılamadım ama olsun daha çok org.lara gelicem inşallah herkesle tanışıp kaynaşıcam.Ayrıca ertesi günü arabamızın aküsü bitti Hasan abim saolsun hızır gibi yetişti takviye kablosunu verdi.Bu arada araba otomatik vurduramadıkta :D Hemen sol yanımızda 45 plaka Beyaz Broadway sahibi abimizede( ismini bilmediğim için böyle hitap ettim kusura bakmasın )araba konusunda yardımları için teşekür ederim.Sonuç itibarı ile hiç balık tutamasakta ogün bence orda olmak o insnaların varlığını bile hissetmek benim için güzeldi herkese teşekür ederim.

Kardeşim bu kadar sorun üzerine keyifli zamanlar yaşadığını söylemen yeterli..
Tanışamadık ama kesinlikle bu da gerçekleşecek olay..
Katılımın için çook teşekkür ederim..

Necati ARAT 28-04-2010 08:27

Alıntı:

xnode tafarından gönderildi (Mesaj 82429)
Lophiidae familyasından olduğu kesin olan bir balık. Yani fener balığı ile aynı familyadan bir balık, ancak bu çok geniş bir aile üyesi var. Bunun ventral kısmındaki şişkinlik çok enteresan, genelde lophiidae familyasına dahil balıklar ventralden yassılaşmış olurlar, yalnız morofolojik özellikleri bu familyadan olduğunu gösteriyor. Ben de bu balığı daha önce görmemiştim.

Alıntı:

xnode tafarından gönderildi (Mesaj 82429)

Erkek mercan olarak tabir edilen balık
Pagellus acarne
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Mandagöz olarak tabir edilen balık ise
Pagellus bogaraveo
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

İki balık pinna dorsalis (Sert ışınlı ilk dorsal yüzgeç) altı ve anterior yönünde (kafaya doğru) olan kısımdaki hafif leke vasıtası ile ayrılabiliyor.

Cem kardeşim bilgilendirmen çook teşekkür ederim..

Tagooooo cevabını aldın mı ? :D..:D:D

Necati ARAT 28-04-2010 08:30

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 82458)
Cem abi mevzu nereden geliyor söyleyim :)

Dönüş yolunda Balıklıova'da kahvede oturmuş çay içiyorduk. Zeytineli koyunda erkek mercanlar ufak denildi. Bende büyür Mayıs'a kadar her sene Mayıs ayında iri iri yakalıyoruz dedim. Ben mandagöz mercan ve erkek mercanı aynı balık olarak biliyordum ve öyle dile getirdim. Bu ense kısmında lekesi olan ise lekeli mercan diye isimlendiriliyor diye bildiğim için erkek mercan ve mandagöz mercan aynı balıktır demiştim. Necati abiyle orta yolu nasıl bulacağız şimdi onu bilmiyorum :D

Yahu tago boşver sen..
Büyütmeye gerek yok..
Üstad ne diyor aynı familyadan ancak erkek ve Mandagöz farklı balık..;):D:D

Necati ARAT 28-04-2010 08:33

Alıntı:

sssfffenks tafarından gönderildi (Mesaj 82477)
Bu organizasyonu düzenleyen abilerime ve kardeşlerime çok teşekkür ederim.sizlerle yeniden birlikte olmak ve yeni yüzler tanımak benim için çok güzeldi.ne diyelim balık fazla olmasada muhabbet şahaneydi.:) bu arada sevgili Hasan abimin uzatmalarda attığı son gol nefisti...:helal:.hepinize teşekkürler...:helal:

Cemal abi katılımın için teşekkür ederim..
Yanlız anlamadığım bir şey var..

-uzatmalarda attığı son gol nefisti...:helal:kelimesinden bin şey anlyamadım..:confused:
Biraz açabilirmisin..:P
Yoksa balıkmı tuttu hasan abi ben yokken..:oha:
7 gün uzaklaştırmayı o da haketti sanırım..;):D:D

Necati ARAT 28-04-2010 08:34

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 82490)
cemal kardeşim aramızda seni görmek çok keyifliydi :)

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 82490)
sanırım o son gol sizlerin uğurundan olsa gerek :):helal::helal::helal:

Alıntı:

sssfffenks tafarından gönderildi (Mesaj 82499)
saolasın hasan abim...çektiğin mercanın videosu 145 mb miş:)ben onu elimden geldiği kadar küçültmeye çalıştım ve ekledim orjinali bende dilediğin zaman verebilirim.saygılarımla iyiakşamlar.

Abi sende itiraf ediyorsun hee...
Şu 1 hafta geçsin sende 7 gün cezalısın bilgine..:D:D

Saat 05:25.