![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Şahane bi organizasyon olmuş, süper eğlenceli geçmişe benziyor, bende katılmayı çok istiyordum, 23,24,25 nisan hep düğün nişan ve nikahla geçti, aileden olunca insan kaçamıyorda :), inşallah bir dahakine geliriz. Katılanlar adına çok sevindim, benim gibi katılamayanlar ise fotograflarla avunmuştur heralde :).
|
Sevgili Gökhan, düğün nişan bir kere, Rastgelsin Organizasyonları her zaman.Bu yüzden bir daha ki sefere görüşmek üzere.
|
Başta Hasan Abi, olmak üzere bu organizasyonda emegi gecen tüm yönetici arkadaşları canı gönülden kutlarım.
Mesajları okuyuncaya kadar nerdeyse sabah oluyordu. Anlatımlar, resimler, dostluklar, çayı, kahvesi, mangalı derken dört dörtlük bir organizasyon olmuş. Çevre temizliğini, ayakta alkışlıyorum. Her zaman olduğu gibi balık bahane olmuş... |
Alıntı:
Kardeşim bu kadar sorun üzerine keyifli zamanlar yaşadığını söylemen yeterli.. Tanışamadık ama kesinlikle bu da gerçekleşecek olay.. Katılımın için çook teşekkür ederim.. |
Alıntı:
Alıntı:
Cem kardeşim bilgilendirmen çook teşekkür ederim.. Tagooooo cevabını aldın mı ? :D..:D:D |
Alıntı:
Büyütmeye gerek yok.. Üstad ne diyor aynı familyadan ancak erkek ve Mandagöz farklı balık..;):D:D |
Alıntı:
Cemal abi katılımın için teşekkür ederim.. Yanlız anlamadığım bir şey var.. -uzatmalarda attığı son gol nefisti...:helal:kelimesinden bin şey anlyamadım..:confused: Biraz açabilirmisin..:P Yoksa balıkmı tuttu hasan abi ben yokken..:oha: 7 gün uzaklaştırmayı o da haketti sanırım..;):D:D |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Abi sende itiraf ediyorsun hee... Şu 1 hafta geçsin sende 7 gün cezalısın bilgine..:D:D |
Saat 05:25. |