RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Hafta sonu balık avım özlenen PAŞA TEAM (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7846)

Denizkızı35 05-07-2010 21:50

tebrik ederim hasan abi
Bu paşalar streslerinden uzaklaştırmiştır seni
Bende neden balık tutamıyorum dıye düşünüyorum belli oldu. sen tut paşaları bana gelsin isparozlar :)
Nicelerine diyeyim çay canavarı :D :D

Tuncay GÜNAY 06-07-2010 09:20

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 88835)
ne demek şimdi bu tuncay kardeşim.:(sen abi kıyı avına geliyorum dedinmide ben yok dedim.küsmek olurmu :)
gerçekten dediğin gibi kıyıdaki sohbet bambaşka oluyor.:)madem öyle sen kıyı istiyorsun eyvallah tamam.:)

PAŞA TEAM okudunuz msj ı Denizliden Tuncay kardeşimiz bizim kahvemizi içecekmiş ne dersiniz
işte Tuncay biladerim sıra sende :Dben üzerime düşeni yaptım :Dhatta Süleyman abi bizimle beraber kıyı avına gelecek :)biraz paşa tutsun :D

şımarık çocuklar gibi küsmek te ne demekmiş hasan abim latife yaptım. Dediğiniz gibi balık bahane dostluk şahane. bir fırsatını bulayım hemen ordayım. kahveleride ben yaparım bol köpüklü:D misafir kahvesi güzel olur derler. nasip ilk fırsatta

gonencsenkal 06-07-2010 11:00

Hasan abi balıklar çok güzel avı izleyince gözümüz gönlümüz acıldı.Eline emeğine sağlık..

Anıl ÜNALAN 06-07-2010 12:44

Heytt bee dayım benim..
Ellerine kollarına sağlık , bütün sıkıntını atmışsındır artık :) asıl mesleğin bu senin artık emekli olda bu görüntü resitalini hergün bize sun :)
Hadi bakalım sezonu yeni açtın diyebiliriz iğnen keskin olsun :)
Devamını diliyorum, takılıcam peşine yakın zamanda ;) :)

brkknc 06-07-2010 15:52

abi ellerinize sağlık balıklar şahane ama en çok senin şu çadırdaki keyif işine özeniyorum bilesin, sağlıcakla kal..

Hasan BALIKÇI 06-07-2010 18:33

Alıntı:

delvel tafarından gönderildi (Mesaj 88838)
hasan abim stresin S'si kalmamıştır üzerinde o paşaları
çektikten sonra:)
tebrıkler abicim:)

Çok sağol veli kardeşim.:)canımsın sen :)bi ara vakit bulda beraber çekelim.;)

Raif Yelkenci 06-07-2010 18:34

Hasan abi tebrikler güzel av olmuş hiç bir şey için fazla üzülme paşaları tutmaya devam sevgiyle kal.

Hasan BALIKÇI 06-07-2010 18:36

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 88823)
bravo usta .Emeğine sağlık,gözümüz şenlendi....

çok sağol kamil biladerim :)gözün şenlenmesin beraber gidelim gönlümüz şenlensin.:)eeee hadi artık denk getir hafta sonu olsun yeterki geliyorum de :)bekliyorum siz ayarlayın.;)

Hasan BALIKÇI 06-07-2010 18:37

Alıntı:

Kerem YAMAN tafarından gönderildi (Mesaj 88841)
hasan abim tebrik ederim gene yapçağını yapmışsın birgün ava giderkene banada seslen abi güzel bir ortam yapalım

kerem kardeşim çok sağol.:)
bu akşam yanına uğradım gerekenleri söyledim.;)

Hasan BALIKÇI 06-07-2010 18:40

Alıntı:

Doğan ÖZCAN tafarından gönderildi (Mesaj 88843)
RASTGELSİN AİLESİ;
Sevgili arkadaşlar abilerim... PAŞA TEAM'in deprem öncesi artçı şoku olabilir mi sizce? Valla olmasını diliyoruz nasip kısmet belki ama bu paşalar yüzünü gösterdi ise sanırım PAŞA TEAM'den bir deprem gelmesi an meselesi değil mi.... Şaka bir yana da RABBİM bu güzellikleri tüm bu güzel aileye nasip etsin...

bence herşey olabilir doğan kardeşim.;)PAŞA TEAM bu dostluğa arkadaşlığa değer öncelik :)balık ikinci plan :)ama balık olursa işte o zaman PAŞA TEAM ve DOSTLARI depremi yapar :)

Saat 15:06.