![]() |
Alıntı:
Bir gün illahaki oltalarımızı denize beraber atacağız ;) Alıntı:
Görüşmek üzere. |
"Teşekkür ediyorum Hayrettin abicim sen gelmek iste ben senin için çıkar burdan gelirim oraya seni alırım
Bir gün illahaki oltalarımızı denize beraber atacağız " Teşekkür benden sizlere Anıl Kardeşim. biliyorum ki hadi gel desem gelirsiniz.Ama bir yemeğimi yer bir kahvemi çayımı içer geri gidersiniz.çünkü inan o kadar çok işim var ki.kımıldıyacak durumda değilim. Tekrar teşekkürler.Her zaman dediğim gibi "kazasız belasız,bol balıklı neşeli bir org.geçirmenizi dilerim.inşallah bir sonraki org. da beraber oluruz. |
saol hayrettin abi işallah birdahaki org. birlikte geçiririz ben daha çok yeni üye sayılırım seni de tanımak isterdim sana kolay gelsin
|
Sayfayı yenilemekten bir hal oldum :) :)
|
Son ekleme işlemleriyle birlikte listemiz 93 kişiye ulaşmıştır. Organizasyona son 11 gün kaldı lütfen isimlerinizi yazdırmayı unutmayınız :)
|
Evet dostlarım 100 kişiye ulaşmış bulunuyoruz. Daha sonradan bana yer kalmadı dememeniz için lütfen isimlerinizi yazdırınız ;)
|
maşallah abi inşallah havanında bozmaması ıle buyuk ve hoş ve mutlu bir organizasyon bizleri beklior inşallah şimdiden herkese tüm gelen abilerime kardeşlerime rastgele diyorum
|
Anıl bir tane daha misafirimi eklersen sevinirim.
|
Alıntı:
|
Anıl'ım bir misafir daha ilave edelim
Teşekkür ederim |
Saat 21:30. |