RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   14/01/2007 gümüldür raporu (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2232)

giritli 16-01-2007 11:22

Alıntı:

katiti tafarından gönderildi
O değil de vatozun yendiğini ilk defa duyuyorum :oha: ...

Tekneye bindiğimizde genelde kaptan sorar "hedef balık nedir" diye...
Cevabım bugüne kadar hiç değişmedi "beyaz ve pembe"...:)
Vatoz matoz beni bozar ; almayım , alanada mani olmayım:D :D :D

cekocumcum 29-01-2007 11:48

oooo abii bende geldim

nası vuruyodu ama vallaha içimde kaldı o zamandan beri gidemedim daha bi yere he bu arada yeni bi cihaz aldım tekne için albanaxın doğan abinin kamışından (yanlış anlaşılmasın) :D süper alet bidahaki sefere deniyecez bakalım...bu arada benim çekildiğim fotoyu bana yolla bi arada avatar filan yapayım onu..heeee bide kıyıdan avlanmak için belge almak gerekiomuş yeni duydum hemen fırladım babamada banada çıkardım 700 ytl cezası var diolar bak haberin olsun belki formda açmışlardır ama daha yeni kayıt oldum fazla zamanım yok torbalıya kaçıcam:D

ramazanuçar 29-01-2007 11:53

cenk kardeşim öncelikle hoşgeldin aramıza.kıyıdan avlanmak için belge gerektiğine dair sirküleri iyice inceledim belge zorunlu değil amatör balıkçılık için.olmasada kimse birşey diyemez.ama sirkülerde belirtilen taahhütlere uyma zorunluluğu var tabiki.yani olta şekli, iğne sayısı, avlanma muhiti vs.gibi selamlar...

giritli 29-01-2007 16:00

1 Eklenti(ler)
Alıntı:

cekocumcum tafarından gönderildi
nası vuruyodu ama vallaha içimde kaldı o zamandan beri gidemedim daha bi yere he bu arada yeni bi cihaz aldım tekne için albanaxın doğan abinin kamışından (yanlış anlaşılmasın) :D süper alet bidahaki sefere deniyecez bakalım...bu arada benim çekildiğim fotoyu bana yolla bi arada avatar filan yapayım onu..heeee bide kıyıdan avlanmak için belge almak gerekiomuş yeni duydum hemen fırladım babamada banada çıkardım 700 ytl cezası var diolar bak haberin olsun belki formda açmışlardır ama daha yeni kayıt oldum fazla zamanım yok torbalıya kaçıcam:D

cenkocum hoşgeldin kuzen....en sonunda üye oldun sende...hadi hayırlısı bakalım....amoter avcılığı sirkülere uygun yaptığın sürece sanırım o belgeyi almak zorunlu değil şu anda...

mufi 29-01-2007 17:35

Onurcum ne güzel / ne şirin şeyler onlar....

giritli 30-01-2007 06:59

Alıntı:

mufi tafarından gönderildi
Onurcum ne güzel / ne şirin şeyler onlar....

teşekkürler muvaffak abicim...

ADNAN 30-01-2007 19:44

bakık !!!!

onur 'um yeğenin elindeki mercanlara emir kucağımdaydı gördü bakık :D :D :D diye gösterdi çok hoştu adam balıktan anlıyor:D :D :D

giritli 31-01-2007 07:24

Alıntı:

ADNAN tafarından gönderildi
onur 'um yeğenin elindeki mercanlara emir kucağımdaydı gördü bakık :D :D :D diye gösterdi çok hoştu adam balıktan anlıyor:D :D :D

emirim büyücek bizimle balığa gelicek...denizim de biz balığa giderken erzakları hazırlıcak inşallah abi....tabi bende şimdilik olmadığı için balığa çıkan mı erzağı hazırlayan mı olur bilemiyorum:D :D :D
İnşallah o günler gelicek ve biz bu zor geçen dönemden şöyle bahsedicez "ulen kerata senin yüzünden canım mercanları yiyememiştik,hadi bakalım sıra sende senin tuttuklarını yicez bu sefer" dicez...o da babası gibi "aliiiiiiiiiiiii" diye bağırıcak belkide....senin meşhur kahkahanı da duyar gibiyim abi...

cekocumcum 31-01-2007 10:11

Alıntı:

alperenucar tafarından gönderildi
cenk kardeşim öncelikle hoşgeldin aramıza.kıyıdan avlanmak için belge gerektiğine dair sirküleri iyice inceledim belge zorunlu değil amatör balıkçılık için.olmasada kimse birşey diyemez.ama sirkülerde belirtilen taahhütlere uyma zorunluluğu var tabiki.yani olta şekli, iğne sayısı, avlanma muhiti vs.gibi selamlar...

hoşbulduk ramazan abi...ben fazla incelememiştim sirküleri ne olur ne olmaz die alayım dedim bişey olmaz olmaz olcağı tutar ava giderken avlanmayalım die biran ewel gidip çıkarttım belgeyi :D

cekocumcum 31-01-2007 10:35

bişi unuttum yazmayı onur abi babam hala teknenin kendi oturduğu tarafında bişi vardı iddasını sürdürüyo allahtan ona çekmemişim bir iki tane denk getirdi onlarıda kaçırdı.ben onları besledim bidahaki sefere yakalıcam dio :D görücez bakalım didahaki sefere...

Saat 12:05.