RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Hafta sonu balık avım özlenen PAŞA TEAM (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7846)

Hasan BALIKÇI 06-07-2010 18:44

Alıntı:

haluk deniz tafarından gönderildi (Mesaj 88844)
İlk fırsatta yaparız Hasan Klasik avları boşladım bu ara Bu ara Ağa baba balıkları kovalıyorum kıstıramadım:'(
c tesi dip sırtısında dehşet bir asılma oldu beş dakika kadar mücadele ettim sahteden kurtuldu:'( ne olduğunu anlayamadım ama tabii kaçan balık büyük oldu:)

haluk abi senin yanında ben bir stajer olayım razıyım.:)elbette sen ağa baba balıklarla uğraşacaksın senin seviyene gelince bende aynı şekilde dediklerinden kovalıcam.:)
Haluk abi inşallah kaçırdığın o balığı tutarsın bizde seninle seviniriz.:)kaçan balık büyük oluyorda kaçmayınca ne oluyor bide onu söylesen ;)

saygılar canım abim

Hasan BALIKÇI 06-07-2010 18:47

Alıntı:

Denizkızı35 tafarından gönderildi (Mesaj 88848)
tebrik ederim hasan abi
Bu paşalar streslerinden uzaklaştırmiştır seni
Bende neden balık tutamıyorum dıye düşünüyorum belli oldu. sen tut paşaları bana gelsin isparozlar :)
Nicelerine diyeyim çay canavarı :D :D

vayyyyy canlarım güzel dileklerinize sonsuz teşekkürler :)
sizlerin paşa tutmasını kendimden çok istiyorum önce bunu bilin ama azdaha sabır.:)beraber tutçaz ;)başınız ağrıcak sıkılcanız :Dbenden bıkçanız :D

çay canavarımıyım ben sadece çay içiyorum kötümü :Ddemle çay geleyim.:D:D:D

Hasan BALIKÇI 06-07-2010 18:50

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 88855)
şımarık çocuklar gibi küsmek te ne demekmiş hasan abim latife yaptım. Dediğiniz gibi balık bahane dostluk şahane. bir fırsatını bulayım hemen ordayım. kahveleride ben yaparım bol köpüklü:D misafir kahvesi güzel olur derler. nasip ilk fırsatta

yok abim sen yanlış anladın tabiki bende latife ile karışık senin isteğine davet açtım ;)hemde PAŞA TEAM seslenerek :)bi bak bakalım kaç kişiye yapılmış bu davet :D:Dkahve pişirmek bizim guruptan yağız a ait :D:Dtabi becerebilirse :D:D

sevgilerimle kardeşim.:)

Hasan BALIKÇI 06-07-2010 18:51

Alıntı:

gonencsenkal tafarından gönderildi (Mesaj 88858)
Hasan abi balıklar çok güzel avı izleyince gözümüz gönlümüz acıldı.Eline emeğine sağlık..

güzel olan sizlerin güzel sözleri.:)benim için sizlerin tutması çok daha güzel olur inşallah benden daha iyileri sizlerde olur bende burdan keyifle izlerim.:)çok sağol :)

Hasan BALIKÇI 06-07-2010 18:54

Alıntı:

DzzY tafarından gönderildi (Mesaj 88859)
Heytt bee dayım benim..
Ellerine kollarına sağlık , bütün sıkıntını atmışsındır artık :) asıl mesleğin bu senin artık emekli olda bu görüntü resitalini hergün bize sun :)
Hadi bakalım sezonu yeni açtın diyebiliriz iğnen keskin olsun :)
Devamını diliyorum, takılıcam peşine yakın zamanda ;) :)

heeeeytbeee yeğenim benim :)asıl mesleğim deyil yeğen daha nasip olursa birbuçuk yıl sonra ;)işte o zaman asıl işim olcak karaburun taraflarında bir köy evinde sizleri ağırlamakl çok güzel olacak :)

Hasan BALIKÇI 06-07-2010 18:55

Alıntı:

brkknc tafarından gönderildi (Mesaj 88871)
abi ellerinize sağlık balıklar şahane ama en çok senin şu çadırdaki keyif işine özeniyorum bilesin, sağlıcakla kal..

burak biladerim seninde yüreğine sağlık :)
özenme burak o çadırda sanada bir köşe var ;)tüm sevenlerime olduğu gibi :)

Hasan BALIKÇI 06-07-2010 18:56

Alıntı:

Raif Kaptan izmir tafarından gönderildi (Mesaj 88896)
Hasan abi tebrikler güzel av olmuş hiç bir şey için fazla üzülme paşaları tutmaya devam sevgiyle kal.

Raif kaptanım iyi dileklerine teşekkürler.:) önce sağlık diyoruz;) aynı güzellikler sizlerden eksik olmasın :)

orhan yıldız 06-07-2010 19:01

tebrikler hasan tertibim güzel av olmuş inşallah devami velir paşaların hep bu güzel rasimlerini görürüz ras gele

kturkol 06-07-2010 19:15

Ohoooo maşallah denizde balık bırakmamışsınız. , efsane geri dönmüş...

İlker ASLAN 06-07-2010 19:16

Abi süper bir av olmuş tebrik ederim daha iyileri olmasa bile okadarıda bize nasip olur insallah daha irilerini birlikte yakalamak dileğiyle tekrar rasgele

Saat 21:30.