RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Site Organizasyonları (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=122)
-   -   2. Seferihisar Tekne Organizasyonu Katılım Listesi (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=10082)

Anıl ÜNALAN 10-12-2011 15:40

Alıntı:

CEMAKO tafarından gönderildi (Mesaj 117564)
Anıl'ım bir misafir daha ilave edelim
Teşekkür ederim

Ekleme işlemlerinizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz.
Görüşmek üzere Cem abi.

Murat ÇAKMAKÇI 10-12-2011 21:19

Anıl bu hafta sonu havalar iyi gibi daha gerçi erken tahmin için:D

dogukan1997 11-12-2011 16:43

inşallah abi iyi olur çok heyecanlıyım murat abi inşallah hava iyi olur çok özledim hepinizi süleyman abimi seni anıl abimi hepinizi çok özledim rastgele

cngerol 14-12-2011 15:00

anıl misafirim olacak "Tayfun tuğral" eklermisin listeye

ustam18 14-12-2011 15:25

Alıntı:

Murat ÇAKMAKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 117598)
Anıl bu hafta sonu havalar iyi gibi daha gerçi erken tahmin için:D

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Murat kardeşim ben Çankırı dan böyle görüyorum hava tahminini. İnşallah yanılırlar da güzel bir org. geçirirsiniz. Tüm dostlara Rastgele.

deniz25 14-12-2011 18:41

Hayırlısı artık, geç olsunda güç olmasın...

Anıl ÜNALAN 15-12-2011 01:42

Parmaklarım erteleme mesajını yayınlamak için bir geliyor bir gidiyor. Hava tahminlerini yakından takip eden biri olarak ilk kez bu kadar şaşırtıcı bir havayla karşılaştığımı söyleyebilirim. Şuanlık cumartesi sert bir hava ve pazar sabahının ilk saatlerinden 8 den sonra denize çıkmaya gayet elverişli bir hava olacak gibi gözüküyor. Erteleme konusunda hala soru işaretlerini kafamda sürdürüyorum.. Sanırım yarın bu mesaj için son gün olacak bakalım yarın havada değişim nasıl olacak..
Saygılarımla.

muratdogan 15-12-2011 12:06

Anıl benimde gözüm hava tahmini raporlarında.
Hava pazar günü kuvvetli sağnak yağış gösteriyor.
Rüzgar neredeyse 30km. hızla esiyor olarak söylemişler.
Bu da insanın üzülmesine neden oluyor.
Bütün ay boyunca neredeyse hava müthişti şimdi ne olduysa yer-gök bizi duymuş gibi sertleşiyor.
...
Yarın dananın kuyruğu kopacak.
:) :) :)
Herşeyden ötesi HAYIRLISI

Ege Demirağ 15-12-2011 13:55

Alıntı:

Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi (Mesaj 117769)
Parmaklarım erteleme mesajını yayınlamak için bir geliyor bir gidiyor. Hava tahminlerini yakından takip eden biri olarak ilk kez bu kadar şaşırtıcı bir havayla karşılaştığımı söyleyebilirim. Şuanlık cumartesi sert bir hava ve pazar sabahının ilk saatlerinden 8 den sonra denize çıkmaya gayet elverişli bir hava olacak gibi gözüküyor. Erteleme konusunda hala soru işaretlerini kafamda sürdürüyorum.. Sanırım yarın bu mesaj için son gün olacak bakalım yarın havada değişim nasıl olacak..
Saygılarımla.

anıl abi internet teki en iyi tahmin siteleri bile şu an izmiri yağmurlu gösteriyor ancak tek bi damla bile yok bence tamamen doğru değil en son baktığımda 25 km di rüzgar hızı ancak şimdi 18 ini 16 km hız gösteri,yor bu sayı inecek bence :)

Ege Demirağ 15-12-2011 14:02

bence yavaş yavaş sevinelim çünkü rüzgar şiddetini düşürüyor :DD [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

18 aralığın saat 05 inde rüzgar 15 km saat 08 de 9 km saat11 de 5 km yuppi :D

(KATILIM LİSTESİNE YAZDIĞIM İÇİN KUSURA BAKMAYIN) :( :(

Saat 01:09.