![]() |
izmirde serbest vteriner hekim olarak çalışmaktayım
|
Ben şu an izmir karşıyaka belediyesi konservatuarında 5188 sayılı yasaya bağlı Özel Güvenlik Görevlisi olarak çalışıyorum..
|
Ben aciz kardeşiniz ise Eskişehir Odunpazarı Belediyesinde Satınalma bürosunda çalışıyorum.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
bendenizde özel dr.ismail atabek fizik tedavi ve rehabilitasyon dal merkezinde çalışmaktayım.önceden manavkuyu bornova olarak geçiyodu yerimiz ama artık bayraklıya bağlandık.o çevrede oturan ve fizik tedavi ile ilgili bir rahatsızlığı olan tüm dostları ve ailelerini merkezimizde ağırlamaktan mutlu olurum.yada konuyla ilgili merak ettiğiniz şeyler varsa seve seve cevaplandırmaya çalışırım arkadaşlar.herkese rastgelsin :)
|
Mobilya imalatı ile uğraşmaktayım.Manisa küçük sanayi sitesinde atölyem var.
herkeze bol kazançlar..:) |
end. ürünler üreten bir firmada üretim planlama üzerine çalışıyorum.
manisa da yasıyorum |
Yazar & Kişisel Gelişim Uzmanıyım, aynı zamanda Konak Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğünde 657' li Memurum...
|
bende özel şirkette şöförüm
|
Merhaba arkadaşlar meslek konusunda ben biraz daha şanlıyım sanırım hepimizin ortak hobisi balık av malzemeleri biyisiyim.
|
Güzelbahçe de sanayide dizel tamir atelyem var dizel ustasıyım güzelbahçe de oturuyorum
|
Saat 05:23. |