![]() |
Alıntı:
İşaallah seninlede birlekte av gerçekleştiririz.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
:helal::helal::helal::helal: EVET BENDE O FOTOLARI MERAK EDİYORUM... KİMDE İSE ÇIKARSIN GÜN YÜZÜNE.. :helal::helal::helal::helal: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Organizasyon için tebrikler.Resimdeki balığın cinsi nedir? |
Alıntı:
Alıntı:
Kamil abimiz ayrıntılı olarak cevap vermiş..;) Bende bilmiyordum yeni öğnedim:D:D:D |
Sevgili dostlar, Yurt dışında olmam nedeniyle bu güzel organizasyona katılamadığım için gerçekten çok ama çok üzüldüm...
bu sizlerle tanışmak ve kaynaşmak için çok güzel bir fırsattı fakat olmadı... Bu güzel etkinlikte emeği geçen başta sevgili Hasan abim olmak üzre tüm arkadaşları ve katılımcı dostları yürekten kutlarım. hepinizin ellerine ve yüreğinize sağlık,daha güzel ve mutlu organizasyonlarda buluşmak dileğiyle hepinize rasgelsin... |
Alıntı:
Rıdvan abim keşke aramızda olabilseydin.. İnan senin Mırmırlar Arkandan Ağladılar..:'(:'( Seni sorup durdular...:confused: Baktılar yoksun Burak kardeşimizin oltasına attılar kendilerini..:D:D Neyse başka sefere beraber olta atabilmek ümidimiz ile..;) Kal sağlıcakla..;) |
Alıntı:
bende orda olmayı çok istedim fakat işler ne yazıkki buna müsade etmedi. mırmırları yakalayan arkadaşıma helal ve afiyet olsun. birdahaki sefere inşallah bu mutluluğa bende dahil olurum. sevgi ve saygılarımla hepinize rasgelesin. |
Saat 22:09. |