RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=64)
-   -   Mırmır avı (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=139)

fhaturgut 22-10-2008 19:42

merhaba ben yem bulmakta güçlük çekiyorum .YEMİ KARGOYLA FALAN GETİRTME ŞANSIM VARMI

Taygun KOCABIYIK 22-10-2008 19:52

Alıntı:

fhaturgut tafarından gönderildi (Mesaj 56500)
merhaba ben yem bulmakta güçlük çekiyorum .YEMİ KARGOYLA FALAN GETİRTME ŞANSIM VARMI

Merhabalar
Hoşgeldiniz aramıza müsadenizle ufak bir sitemde bulunmak istiyorum.
Yem bulmakta güçlük çektiğinizi belirtiyorsunuz. Ama sizin nerde yaşadığınızı, adınızı, yaşınızı hiçbir bilginizi bilmiyoruz.
Bunları belirtirseniz ve ticari değilse bir kaç kereye mahsus ben izmirden yem alıp size yollayabilirim kargoyla.

fhaturgut 24-10-2008 19:54

Antalya anavgat'ta oturuyorum.Öğretmenim,işte öylesine boş vakitlerimde avlanmaya çalışıyorum.gerçekten mutlu olurum.Fatma TURGUT Çenger Köyü Umman Tatil Sitesi Manavgat Antalya

hurriyet 27-10-2008 18:29

Alıntı:

Bir Dost tafarından gönderildi (Mesaj 1007)
ellerine sağlık achılles bu hayvan benden niye bu kadar uzak kalmayı seviyor yakalamak için atla karayı seçiyorum valla

merhaba arkadaş mırmır için yanıp tutuşmakta haklısın madem izmitte yaşıyorsun sana bir avlak vereyim değirmendere yüzbaşılar sahili tam mırmır yatağı şu aralar son demlerinde mırmır. yem istersen kaçamarmara ile hiç affı yok tekeye nazlanan bu muhteşem balık boru kurdunu hiç görmüyor bile.kaçamarmara ilacı onuda erken saatlerde sahile satan kişiler getiriyor oradan temin edebilirsin.yada eski perşembe pazarındaki av mlz satanlara sipariş verebilirsin. bol avlar

harrare 31-10-2008 14:46

kardeşim ben izmirden ahmet gel sen izmire ben sana bol bol mırmır tutturayım hemde borukurdu ile kasım ayının sonu çeşmealtı yer vermem

nirvana--36 17-08-2009 14:33

Mirmir ayni çipura gibi sinsi ve yirtici hayvan canli yem ile tutabilirsiniz
yengeçe hayir demez deneyin kumlukta avlanir temiz bir eti var 800 gr.aldim

berkguldag 18-09-2009 15:27

selam

merhaba biz 9 kişilik bi grup olarak kazıklı koyu civarına gitmeyi düşünüyoruz.hedeflerimiz büyük tabii ama nasip...yem olarak neleri yanımıza alalım ne kadar alalım ve en önemlisi nerden alalım?o o bölgede en iyi avı şuradan çıkarırsınız diyeceğiniz bi tavsiteniz varmı?yardımlarınız için şimdiden teşekkürler en iyi fotolarla tekrar rahatsız edeceğim...

paşalı 19-09-2009 18:25

Alıntı:

berkguldag tafarından gönderildi (Mesaj 62325)
merhaba biz 9 kişilik bi grup olarak kazıklı koyu civarına gitmeyi düşünüyoruz.hedeflerimiz büyük tabii ama nasip...yem olarak neleri yanımıza alalım ne kadar alalım ve en önemlisi nerden alalım?o o bölgede en iyi avı şuradan çıkarırsınız diyeceğiniz bi tavsiteniz varmı?yardımlarınız için şimdiden teşekkürler en iyi fotolarla tekrar rahatsız edeceğim...

Kardeşim kazıklı koyunun içinden tekneyle giden arkadaşlar var her gidişlerinde şa hane mırmır ve çupraların resimlerini atıyorlar.Tavsiyem şayet kıyıdan avlanacaksanız boru kurdu ve mamun alın birde kıyıda kumluk ve samanlık yerden oltaları atın.Haydi rasgelsin.

uspek 11-11-2009 12:00

sizlerin arasına katılmakla nekadar isabetli bi karar verdiğimi şimdi daha iyi anlıyorum.buradaki üyelerin yazılarında son derece faydalandığım için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

akrepakrep 18-03-2010 10:36

merhaba bende yeni üye oldum adım murat
anamurdan.
burada mırmırı biz ancak tavuk göğsü ile tutabiliyoruz. mamun ve boru kurdu demişsiniz. maalesef bizim böyle bir imkanımız yok. bu yem nerede bulunur. nasıl temin edebilirim. 6 yaşındaki kızımla mırmıra çıkıyoruz biz 2 kere gittik. yaklaşık 28 adet mırmır yakaladık tavuk göğsüyle.

Saat 13:15.