![]() |
Bu şekilde de kullananlar var, üstelik senin tasarlamış olduğun iğneli hali ile.Bu durumda karşımıza iki problem çıkıyor; birincisi en alttaki iğnenin kayalık bölgelerde zemine takılması, ikincisi ise aşağı aksiyonda silikonun üsteki iğnelere takılma riski.Belki alttaki silikona bağlı ipi kısa tutarak bu çözümlenebilir.
|
Evet taşa takılma riski gerçekten ciddiye alınması gereken bir konu. Çok teşekkürler Erol Abi. Ne zaman birşey sorsam yardıma yetişiyorsun.
|
Ne demek, her zaman zevkle...
|
Videolar çalışmıyor mu ?
Videoları görüntüleyemiyorum, hata bende mi ?
Alıntı:
|
Evet Yusuf abi.
Videolar bende de görünmüyor. Uğur'a mesaj attım bakalım bir daha yüklesin diye. Görüşmek ümidiyle. Rastgelsin ... |
Alıntı:
Alıntı:
|
Merhabalar, Anıl'ın da dediği gibi sorun youtube'erişime kapalı olmasından kaynaklanıyor. Videoların orjinalleri bende olmadığı için başka bir yere yükleyemiyorum. Ama youtube a ve diğer yasaklı sitelere girmek isterseniz [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] adresinde anlatılan bir yöntem var. Ben bu yöntemi kullanıyorum ve gayet sağlıklı çalışıyor.
|
Alıntı:
Gönderdiğin link vasıtasıyla You Tube seyredememe özürlü olmaktan kurtulmuş oldum :helal: Videoların için de ayrıca teşekkür ederim.. |
Alıntı:
|
Hocam parmaklarına sağlık çok güzel anlatım.
Uzun zamandır olta atmıyordum en kısa zamanda takımları düzenleyip başlıyayım. |
Saat 21:39. |