RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Sırtı-Seğirtme (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=102)
-   -   Jigging - Dikey Sırtı Avcılığı (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=4508)

levrek 16-04-2010 21:28

Bu şekilde de kullananlar var, üstelik senin tasarlamış olduğun iğneli hali ile.Bu durumda karşımıza iki problem çıkıyor; birincisi en alttaki iğnenin kayalık bölgelerde zemine takılması, ikincisi ise aşağı aksiyonda silikonun üsteki iğnelere takılma riski.Belki alttaki silikona bağlı ipi kısa tutarak bu çözümlenebilir.

The Lunatic 16-04-2010 21:42

Evet taşa takılma riski gerçekten ciddiye alınması gereken bir konu. Çok teşekkürler Erol Abi. Ne zaman birşey sorsam yardıma yetişiyorsun.

levrek 16-04-2010 21:47

Ne demek, her zaman zevkle...

gerence 18-04-2010 22:08

Videolar çalışmıyor mu ?

Videoları görüntüleyemiyorum, hata bende mi ?

Alıntı:

The Lunatic tafarından gönderildi (Mesaj 81341)
Merakla bekliyorum Erol Abi. Bu arada ben de işe yarayacağını düşündüğüm iki düğüm videosunu paylaşayım burada.

Florakarbon ile örgü misinanın birleştirilmesi

Çelik halkanın misinaya bağlanması

Mehmet BODUROĞLU 18-04-2010 23:46

Evet Yusuf abi.
Videolar bende de görünmüyor.
Uğur'a mesaj attım bakalım bir daha yüklesin diye.
Görüşmek ümidiyle.
Rastgelsin ...

Anıl ÜNALAN 19-04-2010 11:12

Alıntı:

gerence tafarından gönderildi (Mesaj 81451)
Videoları görüntüleyemiyorum, hata bende mi ?

Alıntı:

Mehmet BODUROĞLU tafarından gönderildi (Mesaj 81453)
Evet Yusuf abi.
Videolar bende de görünmüyor.
Uğur'a mesaj attım bakalım bir daha yüklesin diye.
Görüşmek ümidiyle.
Rastgelsin ...

Videolar youtube tabanlı olduğu için sanırım giremiyorsanız. Dns ayarlarınızı değiştirip tekrar izlemeye çalışırsanız girebiliceğiniz tahmin ediyorum..

The Lunatic 19-04-2010 11:57

Merhabalar, Anıl'ın da dediği gibi sorun youtube'erişime kapalı olmasından kaynaklanıyor. Videoların orjinalleri bende olmadığı için başka bir yere yükleyemiyorum. Ama youtube a ve diğer yasaklı sitelere girmek isterseniz [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] adresinde anlatılan bir yöntem var. Ben bu yöntemi kullanıyorum ve gayet sağlıklı çalışıyor.

gerence 20-04-2010 00:01

Alıntı:

The Lunatic tafarından gönderildi (Mesaj 81486)
Merhabalar, Anıl'ın da dediği gibi sorun youtube'erişime kapalı olmasından kaynaklanıyor. Videoların orjinalleri bende olmadığı için başka bir yere yükleyemiyorum. Ama youtube a ve diğer yasaklı sitelere girmek isterseniz [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] adresinde anlatılan bir yöntem var. Ben bu yöntemi kullanıyorum ve gayet sağlıklı çalışıyor.

Teşekkür ederim arkadaş.
Gönderdiğin link vasıtasıyla You Tube seyredememe özürlü olmaktan kurtulmuş oldum :helal:
Videoların için de ayrıca teşekkür ederim..

The Lunatic 20-04-2010 00:07

Alıntı:

gerence tafarından gönderildi (Mesaj 81641)
Teşekkür ederim arkadaş.
Gönderdiğin link vasıtasıyla You Tube seyredememe özürlü olmaktan kurtulmuş oldum :helal:
Videoların için de ayrıca teşekkür ederim..

Rica ederim. Saygılarımla...

ilhan 22-07-2010 15:30

Hocam parmaklarına sağlık çok güzel anlatım.
Uzun zamandır olta atmıyordum en kısa zamanda takımları düzenleyip başlıyayım.

Saat 21:39.