![]() |
Alıntı:
|
garmin 521s
Garmin 521s'e VEU015R haritayı nasıl yükleyebilirim?
|
bende garmin nüvi 215w mevcut.buna deniz haritası yüklenebilrimi?eğer yüklenir ise tekniğini yazabilirmisiniz?elektronikçi olduğumdan elim yatkın!saygılar:))
|
Alıntı:
|
Erol Bey, Paylaşım için Teşekkürler. Görüyorum ki sorulan sorulara elinizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorsunuz. Diğer benzeri forumlarda paylaşımın ardından bu denli aydınlatıcı cevap bulamadığım için sitenizi çok beğendim.
Garmin Etrex 20, Turuncu renkli ekran El tipi GPS cihazıma bu haritayı yüklemem mümkün mü? Mümkün ise kısaca anlatırmısınız? Teşekkürler.. |
selam sayın erol hocam burda bayağı faydalı bir paylaşım yapmışsınız teşekkürler yalnız pc den ve programlardan pek anlamadığım için bana bu konu hakkında özel mesaj atarsanız çok teşekkür ederim.en azından bu mesajı bilgisayar programcısı bir arkadaımla halledebilirm diye düşündüm.
cihazım, garmin gps map 421s cihaz amerikan geldiği için genel dünya haritası yüklü fakat ben doğu akdeniz haritası yüklemek istiyorum istediği kart BlueChart g2 vision SD karta nasıl yüklerim bi derdime derman:) şimdiden teşkkür ediyorum rasgele |
Alıntı:
|
Paylaşımınız için teşekkürler güzel bir bilgi.
|
erol abim sanırım son yazdığım ya silinmiş yada kaydırılmış..özelimde mesaj gözükmüyor sıfır mesaj gösteriyor mail limede baktım ama göremedim nerden bakmam lazım acaba ?
|
hocam merhabalar... Amerika'dan bir arkadaşım Garmin 421S yolladı. Bunun sd kartına harita yüklemek istiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim... Sevgiler...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Saat 17:34. |