![]() |
mYm - Menderes Yapı Merkezi
Merhaba sevgili Rastgelsin dostları uzun süredir pek katılımda bulunamıyorum bunun sebebi yeni kurmuş olduğum işyeri, kısaca bilgilendirmek istedim sizleride İzmir - Menderes 'de Alarm Güvenlik Sistemleri ve Pvc Doğrama olmak üzere 2 farklı sektörde hizmete başlamış durumdayız ve bunu sizinle paylaşmaktan gurur duyuyorum...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Siz dostlarımıza hizmet etmek, konumuzla ilgili yardım ve destekte bulunmak bizim için bir zevktir.. |
tekstil'in hazırlama devere bölümünde çalışmaktayım
|
Bende istanbuldayım. Bir Anadolu Lisesinde Biyoloji öğretmeniyim.
|
İstanbulda GESA akümülatörlerinin Merkez ofisinde satış bölümünde çalışmaktayım...
|
Bende Fethiye'de 657'ye tabi
Devlet Memuruyum.Buradaki abilerime arkadaşlarıma ve kardeşlerime elinden geldiğince yardımda bulunmaya daima hazırım.Herkese saygı ve sevgilerimle. |
paslanmaz krom korkuluk ve dekarasyon
|
bende ev tekstili perde işiyle uğraşmaktayım
|
Bende emekliler kervanına katıldım,keyfini çıkarmaya çalışıyorum.
|
bende emekliyim
buca-izmir A-rh + |
Beden Eğitimi Öğretmeniyim izmir- çamdibinde bir ilköğretim okulunda çalışmaktayım.
|
Saat 11:48. |