![]() |
Hadi bakalım zamanı geldi dostlar bir araya gelsin.
Ertelenen 3. Tekne org. Yapmanın zamanı geldi diye düşünüyorum sayın yönetim göreveeee diyorum hergün siteye iştahla girip org. Duyurusu aramaktan yoruldum sanırım benle hem fikir olan arkadaşlarımız çoğunlukta :d:d:d:d
|
aynen tuncay abi :D keşke olsa :D rastgele herkese .... saygılarımla iğneniz her daim keskin olsun
|
İzmir'de havalar ısınıyor, balık haberleri aramaya başladım demesem yalan olur abi :)
Bir organizasyonu hakediyoruz :) 7. Yaşımızın dolmasına da sanırım 1 ay kaldı yaş günümüzde denizde olmakta ister sanırım :) Sizden gelecek istekler doğrultusunda girişimlere başlarım bende ;) Saygılarımla. |
eeee balıklara nisan 1 şakası yapalım o zaman :):)
|
aynen tuncay abi balıklara öle bir Nisan 1 şakası yapalımki neye ugradığını şaşırsın ;)
|
1. ve 2. org. bilemiyoruz ama denizli team olarak 3. ogr. orada olmak istiyoruz.
|
macuncu başı nerelerde sırf onu özlediğim için org. teklifinde bulundum adam ortalarda yok :)
|
Mümkünse iyi olur havanın güzel olduğu bir güne denk getiririz değilmi sizlerlede tanışmış oluruz biz acemilerde
|
Alıntı:
|
Tuncay kardeşim çok güzel bir düşünce.ama bana uymuyor.bu karda kışta İzmir yolculuğu çekilmez.inşallah Temmuz Ağustos aylarında yapacağınız her türlü etkinliğe katılabilirim düşüncesindeyim.Siz org. yapın biz buralardan resimlere bakalım.Hayırlısı olur inşallah.
Rastgele. |
Saat 19:31. |