RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   İlklerin resmi :) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=11927)

deniz25 28-09-2012 10:41

İlklerin resmi :)

Çoook uzun zamandan sonra değerine değer biçemediğim bir dostumla birlikte kararlaştırdık. Artık derdimize derman arayacaktık. Bu öyle bir dert ki bu sitede böyle derdi olmayan yoktur sanırım ;) ;)
Bütün olumsuzluklara rağmen karar verilmişti bir kere dönenin kamışı kırılsın dedik :) Normal şartlarda 45 dk'lık yolu 5 saat'e aldıysak varın siz düşünün aksiliklerin boyutunu. 05:00'te çıkılan macera Sonunda av yerindeydik saat 10:00 civarı artık meradaydık nasıl bir iş ise adını siz koyun. Dert dedik ya derman arıyoruz dedik ya. Derdi veren Allah dermanı vermez mi? Yeter ki kul az biraz çabalasın Mevlam daha neler verir. Dönüş saatimiz 15:30 suları kısa ve zevkli bir macera oldu vesselam.
Uzun lafın kısası
Derinlik 75 M
İğneler 2 ve 3 numara siyah ve beyaz düz (keşke çapraz olsaydı)
Yemler Mamun (koktu kokacak), sülünez (diri ve iri :) ) ve sardalya (ezik ve büzük)
Alınan haz TARİFSİZ
Ve sonuç
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Harunxpronto 28-09-2012 15:32

Hey maşallah...
Anlatım ve fotoraflar için teşekkürler livarlarımız dolu olsun...

avlar 28-09-2012 15:38

Paylaşım için teşekkürler.Öyle veya böyle sonuç güzel olmuş.Devamını diliyorum.Rastgelsin.

TUĞYAN 28-09-2012 16:38

Kırmızılar güzel eline bileğine sağlık çektiğin tüm eziyetlere değmiştir umarım afiyet olsun deniz kardeşim

ustam18 28-09-2012 16:41

:helal::helal:Tebrikler Deniz kardeş.Anlatımınız ve resimler için teşekkürler.:helal::helal:

Avlarınız bereketli olsun Rastgele.

soncet36 28-09-2012 17:04

tebrik ediyorum. çileli bir günün sonunda yüzünüz gülmüş. en kötü gününüz böyle olsun. afiyet olsun.

hus213 28-09-2012 20:10

Canım kardeşim her ne kadar problem yaşamış isenizde sonucu meydanda kul sıkılmayınca hızır yetişmiyormuş öyle değimi.Yaşadığınız sıkıntının karşılığını almışsınız.Birdahaki sefere daha bolları olur inşallah.Rasgele afiyet balşeker olsun.

deniz25 29-09-2012 18:30

Alıntı:

Harunxpronto tafarından gönderildi (Mesaj 127406)
Hey maşallah...
Anlatım ve fotoraflar için teşekkürler livarlarımız dolu olsun...

umarım herkesin livarı gönlünce dolu olur ;) Rastgelsin...

deniz25 29-09-2012 18:31

Alıntı:

avlar tafarından gönderildi (Mesaj 127407)
Paylaşım için teşekkürler.Öyle veya böyle sonuç güzel olmuş.Devamını diliyorum.Rastgelsin.

Teşekkür ederim abi, hepimize RASTGELSİN...

deniz25 29-09-2012 18:43

Alıntı:

TUĞYAN tafarından gönderildi (Mesaj 127408)
Kırmızılar güzel eline bileğine sağlık çektiğin tüm eziyetlere değmiştir umarım afiyet olsun deniz kardeşim

Deydi abi deymezmi. Bir daha ki sefere bu kadar aksilik istesemde olmazsanırım :) :)

Alıntı:

ustam18 tafarından gönderildi (Mesaj 127410)
:helal::helal:Tebrikler Deniz kardeş.Anlatımınız ve resimler için teşekkürler.:helal::helal:

Avlarınız bereketli olsun Rastgele.

Hayrettin abicim asıl ben teşekkür ederim, siz değerli üstadlarımız olmasa biz nereden göreceğiz bu kadar balığı ;) Teşekkürler, hep beraber bereketleniriz inşallah...

Alıntı:

soncet36 tafarından gönderildi (Mesaj 127411)
tebrik ediyorum. çileli bir günün sonunda yüzünüz gülmüş. en kötü gününüz böyle olsun. afiyet olsun.

Sağolasın Çetin abi, çilelide olsa malum tutku tutkudur. Darısı diğer günlerde başımıza olsun...

Alıntı:

hus213 tafarından gönderildi (Mesaj 127412)
Canım kardeşim her ne kadar problem yaşamış isenizde sonucu meydanda kul sıkılmayınca hızır yetişmiyormuş öyle değimi.Yaşadığınız sıkıntının karşılığını almışsınız.Birdahaki sefere daha bolları olur inşallah.Rasgele afiyet balşeker olsun.

Hüseyin abicim böyle gönlü, yüzü ve mesajları temiz olan abilerimle ve kardeşlerimle aynı ortamda olmak bile güzel, maksat muhabbet olsun.Cefa çekmeyince malum sefa sürülmüyormuş. Umarım bundan sonra az cefa çok sefa olur hepimiz adına tabi. Teşekkürler...

Saat 14:37.