![]() |
Karaburun AŞkim.....
12 Kasim Organİsyonunda Olmaktan Çok Mutlu Oldum, Yunuslar Olasaydi Mercanlar Duble Olacakti(42munara PabuÇ Gİbİ), Tabİ YeĞenİmde Olsaydi MuhteŞem Olacakti. Ayrica ButÜr Organİzelere Katilacaklarin Dİkkatİne 1-muhtardan İkametgah 2-nÜfus Suretİ(resİmlİ)fotokopİ 3-adlİyeden Temİz KaĞidi..4-mercani Tekneye Çekerken ÖpÜcÜk DaĞimalari Gerkecek 5-av DÖnÜŞÜ Arabada Uyumiyacak Olmalari Gerekmektedİr... Tabİkİ Şakaaa Ama 4 Ve 5 Madde GerÇekkkk.....:d
|
Aşık adnan....
Sevgili kaptanım,avınız güzel geçmiş,ekip ise bir harika.Bir defa Cem Abi ile çıkmıştım mordoğandan hakikaten güzel mekan.
|
Adnan abicim birdaha Güven abiyi almıyoruz o zaman dönüş yolunda o virajlarda arka tarafta sağa sola savrula savrula horul horul uyudu hehehe :D
|
ben zaten bir daha gelmem abicim kumaşların acısını hala hisseediyorum ....:)
|
Abi öpücük konusunu fazla deşmeyelim valla adımız çıkar :D. Hem biliyorsun ben uyumadım da ;)...
|
Adnan abi,
Ben istenen evrakları çıkardım. İmza sirküleri,noter onaylı diploma fotokopisi vs gerekiyorsa onları da halledeyim :) |
Adnan bey
bu organizasyonlar için tarafımıda kabul ederseniz sevinirim |
Adnan abi karşıyaka-konak seferi yapan bir vapur kiralamayı düşünüyorum ben anca yeter :)
|
Avcilik=dostluk=muhabet=eĞlence
Sİte Sakİnİ ArkadaŞlar, Dostlar, Avdan Anlayan, Denİze DÜŞÜnce Yilana Sarilmiyacak, Dostuna Sarilacak, Herkezİn BaŞimizin Üzerİnde Yerİ Vardir Bİlgİlerİnİzee.....
|
arkadaşlar izmirde muhtar tanıdığı olan var mı?
rastgelsin... |
Saat 00:44. |