![]() |
Bana şans dileyin....
Bugün yani, 22.03.2007 tarihinde saat: 9.30 gibi Amatör Denizci Belgesi almak için sınava giriyorum.Bana şans dileyin; çünkü heyecandan bütün bildiklerimi bile şu an unuttum.İskele ne tarafdı; sancak ne tarafdı; bordo teknenin neresiydi,funda,vira,alesta.........
|
başarılar dilerim...
inşallah çalıştığın yerlerden sorarlar:D .... rastgelsin... |
ishak bey,
hep eniyi bildiğin yerlerin soruları rastgelsin.başarıların daim olsun. dualarımız seninle.... |
kolay gelsin abicim, inşallah muvaffak olursun
|
Sınavda başarılar İshak Bey. Her şey gönlünüzce olsun.
|
kutluyorum abicim sertifikanızı
hadi bi gayret kaptanımız kaptanı deryamız piri reisimiz kır şu rıdvanın bacağını kap sertifikayı abicim şimdiden almış kabul ediyorum ve kutluyorum :helal: :helal:
|
İshak cım,geçmiş olsun,muhakkak geçmişsindir,vira kaptan vira....
|
ishak abi nasıl geçti eminim almışssındır.... haberini bekliyoruz...şimdiden hayırlı olsun canım abim:artist:
|
Teşekkürler...
Bana şans dileklerinde bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkürler....Sevgili dostlar,bu iş büyük bir ihtimalle oldu gibi bir şey...Geriye, evrak vs kısmı kaldı.
Bence, denize gönül vermiş tüm dostların,hadi canım bana ne lazım ''kaptanlık belgesi'' demeyip de; imkan bulduğunda bu belgeyi almasında fayda var.İleriki bir tarihde olaki bir tekne alma durumuz olur ise; yeni çıkan ve ileride çıkacak A.B. uyum yasaları çerçevesinde bu belgeye ulaşmak '' maddi'' açıdan daha külfetti olacağına inanıyorum.... |
ishak abicim tebrik ederim.hayırlı olsun.:)
ben de sınava girerken biraz stres olmuştum ama,-şu anki sistemi bilmiyorum-hiç çalışmadan girip almıştım belgeyi.biraz formaliteden bi sınavdı çünki:D güle güle kullan :helal: |
Saat 16:51. |