![]() |
İsmail Çakır adına-19Nisan
İsmail abinin az dediği avı yayımlıyorum, balık yok diyor, beni de deli ediyor.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] hey maşallah [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
Güzel avından dolayı ismail beyi kutlarım. Neticede bu bir avcılık.Kısmet işi. azda olsa yetinmek lazım.Herzaman av eti değil,bazende taban etidir.İsmail bey iyi bilir bunları. Rastgele |
ismail abicim sen bitanesin yaaa fotolara baktıkca içim ağlıyor :'( ama maşşallahhh yine cupraları dizmişsin menemen testisi gibi:D
|
ismail abi herzamanki gibi bizi çattlattı. :D eh artık havalar iyice düzelince çanakkaleye bir organizasyon şart oldu..........:D
|
Senelerdir oltacılık yaparım, İsmail beyin yöresi kadar bereketli bir yer görmedim
desem yalan olmaz... İnşallah doğası ve tabiatıyla daha yıllarca temiz kalır da bu verimlilik devam eder.... |
güzel balıklar rastgelsin
|
Balık yokmuş gerçekten, bunlar Çanakkale martısı :D. İsmail Abi yaktın bizi yaktııın :D :D :D. Tebrikler...
|
İyikide yokmuş hani.Maşallah güzel av...
|
valla hiç şaşırmadım :D
ismail abi yine döktürmüşsün.bereketi bol olsun ne diyeyim.bize de imrenmek düşüyor artık.. tebrikler ismail abi.:helal: :helal: :helal: |
bu arada merak ettim,
ismail abi, alt fotoğraftaki kuzu kaç gr. geldi takriben? |
Saat 00:46. |