![]() |
22.04.07 Seferihisar
Herkese Selam,
şafak vaktinden avlak yerimize kadar sırtıya bir şey takılmadıktan sonra mercan meramız yine bereketini gösterdi,öğlene kadar avladıktan sonra Faruğa tekrar sırtı krizi gelmesiyle tekrar başladık.Fotoğrafta kokar kıyısının dip yapısı görünmektedir,derinlik 10 metreyi geçgindir.Bu arada YouTube olayı anlatan olur ise Faruğun bir tane yavru turna yakalayışını yüklemeye çalışacağım ,sevgilerimle [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Erol abicim yine mercanların belini bükmüşsünüz kırmışsınız demiyorum çünkü eski avlara göre daha az balık var :D bunada az diyorum ama kendim bile inanmıyorum neyse şu video işini halledelim
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] buyrunuz. |
Erol abi, her ne kadar kıyı avcısı isem de, şu senin mercan merana bayılıyorum, lütfen kimseye gösterme
|
Bereketli olsun....
Erol'cuğum mercanların maşallahı var....Afiyet bal şeker olsun....
Not: Tago'nun verdiği link'i tıklarsan benim yaptığım çalışmada ''You tube'' olayını kesin çözersin.... Videoları bekliyoruz kardeşim... |
Erol Abi sen beni şu mercan merasına götürmeden mercanı bitireceksiniz orada ben o kadar diyorum :D. Tebrik ederim abicim...
|
Özellikle Merti götürme abicim, balıklar korkar
|
Tebrikler Erolcum.Harika balıklar...
|
erol hocam mercanlar harika ellerinize sağlık,afiyet olsun. millet kırılırken siz mercanları götürmüşsünüz.
|
abicim eninde sonunda ya tekneci yapacanız beni yada çanakkaleli olmuyo valla yaaavvv...:D
abi ellerine sağlık kırmızılar muhteşem güzel.. |
Teşekkürler arkadaşlar,
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] a yükleme işi inşallah olmuştur. |
Saat 12:01. |