RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   FOTOĞRAFLARIMIZ (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Bu Balik Ne Baligi ? (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=3348)

BLACK SHARK 17-07-2007 12:58

Bu Balik Ne Baligi ?

Selam Arkadaslar ...
Bu baligin ismini bir türlü bulamadim .. buradaki arkadaslar kimi Levrek - yok sudak -kimi sazan - kimi pullu sazan hele mersinde de agzibüyük diyorlarmis , ama ben birtürlü kime inanayim bilemedim ?

bunu 7 cm rapala ile tuttum 72 cm 3,8 kg geldi ve bu baligin agzinda hic dis yok , ama balik harami balik yani burada canli yem ve sahte yemlerle tutuluyor, mesela = maps , twister , kassik , rapala ve lastik baliklarla .

yardimci olursaniz sevinirim.

selamlar -rastgelsin .

Almanca ismi = Rapfen

[IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG]

iesencan 17-07-2007 18:30

Yasin Vallaha balık güzel heybetli ama, bende bunun ne olduğunu anlayamadım arkadaşım.Üstadlarımız illaki bu balığın ne balığı olduğu hakkında bilgi verirler.Ben seni böyle güzel bir balık tuttuğun için kutluyorum arkadaşım.:D

BLACK SHARK 17-07-2007 18:34

Alıntı:

iesencan tafarından gönderildi
Yasin Vallaha balık güzel heybetli ama, bende bunun ne olduğunu anlayamadım arkadaşım.Üstadlarımız illaki bu balığın ne balığı olduğu hakkında bilgi verirler.Ben seni böyle güzel bir balık tuttuğun için kutluyorum arkadaşım.:D

Ismailcigim evet bende merak ediyorum ne balik oldugunu ?? tekrar tesekkürler kardesim..

selamlar - rastgelsin

kartallı 17-07-2007 19:23

arkadaşım çok güzel bi balık tebrik ederim,ben balığı hint sazanına benzettim ama kesin emin değilim...saygılar...

freediver 17-07-2007 21:34

Abi simdi hatirladim!Bu baliga Kocabas mi Koca kafa mi ne diyolardi galiba !

ykmk 17-07-2007 23:36

Tebrikler Yasin abicim.Balığı tutmuşsun ya adına ne hacet :)

BLACK SHARK 18-07-2007 05:10

Alıntı:

freediver tafarından gönderildi
Abi simdi hatirladim!Bu baliga Kocabas mi Koca kafa mi ne diyolardi galiba !

Valla Cumhur Kocabas mi koca Kafami bende sasirdim :D :D :D :D mersinde agzibüyük diyorlarmis .senin tahminlerine yakin ..aramizda mersinli arkadaslar varmi ? belki onlar bilir ...

selamlar - rastgelsin

mufi 18-07-2007 11:21

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

den bakabilirsiniz dostlar

BLACK SHARK 18-07-2007 11:26

Alıntı:

mufi tafarından gönderildi
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

den bakabilirsiniz dostlar

Evet abi isde bu ... buldun :helal: :helal: sana , ben koca ..... diye duymusdum ama agizmi , kafami , dudakmi getiremedim .tesekkürler :helal: :helal:

selamlar -rastgelsin

makalele 18-07-2007 16:43

ismail arkadaşımızın dediği gibi güzel balık, tebrikler arkadaşım.
açıkçası ne olduğunu bende bilmiyordum ama öğrenmiş olduk. (muvaffak abi sana da açıklamalarından dolayı teşekkürler.)

Saat 00:46.