![]() |
Çupra Nasıl Kaçırılır?
Her Zaman tutacak değiliz birazda kaçıralım değil mi? :ninja: :deli: Kameramanım cevat kellem Adnan abime çok teşekkürler... |
tüh bee..ıslandığınla kalmışsın Tayguncum.takıldı sanırsam çekerken..neyse, diğerlerine artık... :)
|
saglık olsun baska sefere artık umarım tekrar yasamazsın uzuyor adamı :(
|
O hırsa ,o mücadeleye rağmen kaçılır mı be hey mübarek çupra.Taygun senin intikamını eminim o çupradan Hasan abi almıştır.İnşallah daha büyükleri nasip olur dostum.
|
Taygun çekim sırasındada güldüm tekrar izlerkende gülmekten öldüm, allah ömrünü uzun etsin kısmetsizlikti bu olay ama iyi bir hatıra olarsk kaldı.:helal:
|
Taygun sen beni güldürdün ya, Allahta seni hep güldürsün.Olur böyle vakalar Türk Polisi isterse yakalar istemezse yakalamaz.Herhalde yakalamak istememişlerki balık kaçmış.Hayırlısı olsun, Hasan abi gereğini yapar o adi Çupranın.İnşallah bir akşam yemeğinde, Rakının yanına meze olur seni ıslatan adi çupra.
|
taygunum geçmiş olsun kardeşim. yazık olmuş yaw.:deli: :deli: :deli: :deli:
hasan usta yakalamış onu bu hafta bi güzel mangal yapmış yanınada tekir açmış.:deli: :deli: :deli: :deli: |
Adnan abicim inan bende her izleyişte aynı keyfi alıyorum ha o çupra mı bilmem ama geçen hafta güzel bi çupra yakalamıştım hiç yoktan akrabasıdır kanı döktük intikamı aldık :ninja: :deli: :helal:
|
Taygun biraz acele etsen iyi edersin o çupra mutlaka orada bu abi ne zaman tekrar gelecek diye bekliyor olabilir.
|
Taygun suc sende kardes....
Ne bicim balikcisin yaa. Senin orda hemen gömlegi pantolonu cikarip atlaman lazmdi suya... Öyle yavas yavas pacalari ceke ceke gidersen kacar tabi :D Ama hic merak etme Hasan Abi senin intikamini alir |
Saat 00:43. |