RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   SAĞLIK (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=22)
-   -   elinize,dudağınıza,kolunuza,bacağınıza oltamı battı!!!! (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=3726)

fisher1968 03-10-2007 20:38

elinize,dudağınıza,kolunuza,bacağınıza oltamı battı!!!!

elinize,dudağınıza,kolunuza,bacağınıza oltamı battı!!!!Yıllardır yanımdan ayırmadığım fakat kendim dahil 5 arkadaşımın tibbi müdahalesini ilkyardım kurumundan 70 km .uzakta yapabildik...Üstelik acı hissetmiyorsunuz..
tüm eczanelerde bulmanız mümkün..adı CHLORAETHYL(SOĞUTUCU SPREY)30 CM UZAKTAN SIKIN DİYOR FAKAT SİZ SİZ OLUN 5 cm yakından sıkın kısa sürede olta heleki kıbrıs olatanın 5 i birden elinizde ise gerisini siz düşünün...spreyi uyguladığınız bölge lokal olarak bir anda donuyor ve pense veya elinizin yardımı ile hiç acı duymadan kurtulabilirsiniz.Şimdiden geçmiş olsun

discus 03-10-2007 21:24

arkadaşım değerli paylaşımın için teşekkürler..

Taygun KOCABIYIK 03-10-2007 21:36

Sanırım bu sprey futbolculara sıkılanlar gibi birşey. Balığa giderken yanımızda mutlaka ecza çantası olmalı bunu daha önceki konulardada söylemiştik tekrardan burda zikredelim.
Bilgi için teşekkürler

fisher1968 04-10-2007 23:08

konuyu aradım fakat bulamadım.daha önce zikredildiğini bilseydim ,tekrardan bu konuyu açmazdım.özür dilerim arkadaşlar

mufi 05-10-2007 07:47

i.gurlen teşekkürler en azından hatırlatma oldu.. bu arada adını da bilemiyorum
yazarsan...iyi olacak (i.ile geçiştirmek olmaz)

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
adresinde var.. 8/9 ytl gibi

Taygun KOCABIYIK 05-10-2007 09:28

Alıntı:

fisher1968 tafarından gönderildi
konuyu aradım fakat bulamadım.daha önce zikredildiğini bilseydim ,tekrardan bu konuyu açmazdım.özür dilerim arkadaşlar

Yok :) ben sadece ecza çantası konusunu dile getirmiştik demeye çalıştım. Bu konu daha önce açılmamıştı yani.

ünalmusa 05-10-2007 18:46

paylasımın ıcın tesekkurler acısını cok ıyı bılırım

kturkol 05-10-2007 21:33

kesinlikle kullanmayın kullandırmayın.

arkadaşım iyi güzelde bahsettiğin bu lokal anestezı tüpü öncelikle ozon tabakasına zararlı bir nesne. bu gibi maddeler yüzünden yaz kışa karıştı. kullanılmasını kesinlikle önermiyorum. herkes daha dikkatli olsun ve bu nesneyi kullanmak bir yana yanında bulundurmaktan dahi kaçınsın.:hıııı: :hıııı:

ikinci olarak bu nesne sürekli basınç altında olduğu için farketmeden güneşte kalırsa veya yanlışlıkla ateşe atılırsa yakınında olanların vay haline.:hıııı: :hıııı:

üçüncüsü yanlış kullanımı iğne çıkaracağım derken aşırı soğutmadan dolayı uzulunuzu dahi kaybetme riskine sahipsiniz.:hıııı:

Rauf 06-10-2007 07:51

Alıntı:

fisher1968 tafarından gönderildi
elinize,dudağınıza,kolunuza,bacağınıza oltamı battı!!!!Yıllardır yanımdan ayırmadığım fakat kendim dahil 5 arkadaşımın tibbi müdahalesini ilkyardım kurumundan 70 km .uzakta yapabildik...Üstelik acı hissetmiyorsunuz..
tüm eczanelerde bulmanız mümkün..adı CHLORAETHYL(SOĞUTUCU SPREY)30 CM UZAKTAN SIKIN DİYOR FAKAT SİZ SİZ OLUN 5 cm yakından sıkın kısa sürede olta heleki kıbrıs olatanın 5 i birden elinizde ise gerisini siz düşünün...spreyi uyguladığınız bölge lokal olarak bir anda donuyor ve pense veya elinizin yardımı ile hiç acı duymadan kurtulabilirsiniz.Şimdiden geçmiş olsun

Bilgiler icin teşekkürler sana hoş geldin demişmiydim?demediysem hoş geldin hemşerim.rastgelsin.

fisher1968 07-10-2007 00:01

RASTGELDİK ve hoşbulduk Rauf kardeşim.Forumda bir gelibolulu ile tanışmak çok güzel.

Saat 00:44.