![]() |
&&& renkli sazan &&&
Herkese slmlar arkadaslar bir yer buldum renkli akvaryum sazanlari tutuluyor koi deniyor herhalde bu baligi tutma şekilleri nasil bilen var mi !!! Tip: Sazana benziyor renkli (sari/kirmizi , beyaz ,mavi , siyah /beyaz ,kirmizi beyaz sari /siyah/ beyaz çeşitler var resim nasil koyuldugunu bilmedigim için resim yok ) herkese rastgelsin ::d
|
İlk defa duydum böyle bir balığı murat, lepistese benziyen dere balıklarını lepistes niyetine satanları biliyordum ama bu ilk benim için ;)
|
abi öncelikle ilgine çok tşklr bu dedigim balık çok güzel birşey akvaryum a koyuyorum 5-6 yıl kadar yasıyorlar akvaryumun üstü buz tutmustu:D bir sefer balıklar ölmediii abi o lepisteslerden de çok aradım bulursan bilgim olsun (dere balıklarından ):)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bunlara çok benziyor ama gölette bulunuyor ve çok sık rastlanıyor :confused::confused:
|
Koi cinsinden bahsediyorsan malesef onları derelerde göllerde pek yakalayamazsın, nedeni ise japonların sazan balıklarının genleriyle oynaması sonucu elde edilen bir mutasyon balığıdır koi. Genellikle havuz japon balığı olarak geçer bizim ülkemizde o balıklar. Velhasıl o balığı kendin ancak başkalarının havuzunda ya da akvaryumundaki balıkların arasından yakalayabilirsin kanımca :D Kolay gelsin ;)
|
:confused::confused::confused::confused:ama göletten tutuyozz:confused::confused:
|
Alıntı:
|
sagol abi ilgine çok tşklr :d
|
Saat 00:43. |