![]() |
Çeşmealtı balık avı (10.08)
Hafta sonu Murat Baykent ve ekibi ile bizim ekip iki tekne balıktaydık.
Balıkların büyük bir kısmını Murat abiler yakaladı. Bunlarda bizim payımıza düşenler. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
çok güzel. elinize sağlık.
|
İbrahimcim boşun yok masallah.
daha irileri de rastgele :) paylaşımın için teşekkürler... |
B.Cem bey, teşekkürler.
|
Salih abi, teşekkür ederim.
Senin paylaşımlarını çoktandır göremiyoruz. Gerce senin resimlerinin yanında bizimkiler sönük kalıyor. |
İbrahim abi her zaman olduğu gibi harika bir av olmuş. Tebrik ederim :)
|
Taygun kardeşim, teşekkür ederim.
|
Teveccühün İbrahim..akşamdan buluşamadık ama siz bizim yanımızdan geçtiniz muhakkak.hekimin arasındaydık.daha keyifli bir av olabilirdi geceyi de bir arada geçirebilseydik.ellerinize sağlık. daha nice kırmızılara diyorum.
|
Alıntı:
Bu hafta sonu çoluk çocuk denizdeydik. hatta 5-6 paket boru kurdu aldım, oğlan, yeğenler özbek açıklarında öğlen 1-2 saat olta attılar, 1 mercan, 1 istavrit, birkaç karagöz, isparoz yakaladılar, maksat muhabbet olsun, sonra bol bol denize girdik. eylül den itibaren bol bol balığa gideriz artık, bu aralar balık yok diye benim de pek istahım olmuyor İbrahimcim. |
Anlaşılan o ki ; haftasonu bereketli geçmiş:)
|
Saat 11:37. |