![]() |
Saçaklar hazır
Yeni sezon için hazırlıkları hızlandırdım ve kendime 50 takımlık saçak hazırladım.
İnşallah bunlarla güzel balıklar yakalamak nasip olur...:) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Vay vay vay Öner abim tezgah gibi olmuş, balığı bol olsun inşallah bu iğnelerin.
|
Öner perşembe pazarı gibi olmuş ev.Bi fotoğraf albümü bulamadın galiba.Bir sürü naylonu ziyan etmişsin.
|
Alıntı:
balığa çıkamamanın sıkıntısıyla nebiçim bağlamışsındır sen bunları.:) iğne sağlam iplik sağlam olmuştur bunlar haydi hayırlı avlar |
Alıntı:
Alıntı:
Bende en azından fotoğraf albümü gelinceye kadar böyle saklamayı uyğun buldum ;) |
Oh oh oh
görüntü harika iyi ben bağlamıyayım bari. hazır bağlanmışı varken :D:D |
Alıntı:
Özene özene bağlıyoruz inşallah değerini değerli balıklar verir...;) |
Alıntı:
:D:D:D:D:D:D |
Maşallah, takımlar hazır geriye balığa çıkmak ve o takımların hakkını vermek kalmış.
İnşallah takımlar gibi bol ve iri balık yakalarsın... |
Alıntı:
Sonuçu hep beraber görmek nasip olur inşallah..;) |
Saat 19:47. |