![]() |
Çeşme/Ildırı - 27 Mart 2010 Cumartesi
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
güzel bir av olmuş paylaşımda çok güzel ama birde anlatım olsaydı. fotolar da büyük olmasaydı harika olacaktı.:)
ama olsun önemli deyil gerekli düzeltmeler yapılacaktır;) elinize kolunuza sağlık :)afiyet olsun :). |
Alıntı:
|
tebrikler güzel bir av günü geçirmişsiniz afiyet olsun
|
ben zaten resimleri düzeltmiştim;)anlatım konusuna gelince hyat hikayesi anlatmıcan ;)sadece sohbet sıcak olsun diye ufakta olsa yazsan kanatimce hoş olur.
|
Alıntı:
|
tebrikler, ilk fırsatta ıldırıdan bende cıkmayı dusunuyorum
|
cok guzel bır av ve gun olmus tebrıkler... allah daha ıyılerını nasıp etsın.... avınız sohbetınız daım olsun
|
ortam harıka ee balılkarda ole tabı ama bırazda anlatım olsa tam kıvamında olurdu paylasım ıcın tesekkurler
|
Av için tebrik ederim. Güzel avlarınızın devamını dilerim..
|
Saat 13:32. |