![]() |
24.09.11 kıyı avım
Gece hareketli geçmeyen levrek avımdan sonra sabah çupra avım yüzümü güldürdü sabah saat 10 gibi havanın bozulmasından dolayı avımı sonlandırdım
KULLANDIĞIM MAĞ.... 0.28 misina,2 numara iğne,macun ,kurşunsuz;) Daha irileri sizlerin olsun RASTGELSİN:helal: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
|
Tebrikler Murat yine turnayı gözünden vurmuşsun
Afiyet bal şeker olsun.. |
çakmakçı balıklar senin sayende lahmacuncu oldular başkada bir yem yediremez isem sorumlusu sensin tebrikler sevgiler
:D:D:D:DSen bi yöntemini bulursun be abi İyi dileklerin için teşekkürler Daha irileri senin olsun |
Murat abi yine yapmışsın yapacağını. Levrekler ben olmayınca sana pas vermedi herhalde sende çupralardan çıkardın acısını :)
Alıntı:
|
RECEP abi macun dediğim çiflik yeminin hamur hale getirilmiş hali ben kısaca macun deyip geçiyom. Konuları paylaştığım yerde tarifi var;)
|
Alıntı:
|
TAYGUNUM iyi dileklerin için teşekkürler Sen olmayınca levreklerde sırtını döndüler:D
|
Alıntı:
Yok yok bana yakalansında ustaya, üstada yakalanmamak nelere mal oluyor anlasınlar. Tasmalamanın şiddeti ile damağın yarılması, sarışın hızlılığından beyin sarsıntısı, kıyıya alırken kayaya çarptırılınca patlayan sırt kemiği ve dışarı çıkınca elden kaymasın diye sım sıkı sıkılan boğazın acısı. Sana balıkmı yok sanki üstadım. Levrek yoksa Çupra, o da yoksa kılıç. Nerdeyse bir ay olacak ava gidemiyorum. Gitsekte burada denize kezzap dökmüşler sanki, canlı belirtisi dahi yok. Böyle olunca sizin balıkları dakikalarca seyrediyorum ekrandan, insan bakmaya doyamıyor. Eğer sana bakmayan o levrekler bana gelecek olursa heyecandan yukarıda anlattıklarımın tamamını uygulayabilirim. Ellerine sağlık kardeşim. Afiyet şeker olsun. |
Alıntı:
|
Saat 05:22. |