RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   30.10.2011 av paroru (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9946)

cngerol 31-10-2011 08:48

30.10.2011 av paroru

Fırtına ve dalgaların sürekli bizi dövmesi, sert esen rüzgarın kemiklerimize kadar üşütmesi, mangalın ateşi pek fazla av yapmaya müsait değildi mangal konusunda uzman olan arkadaşlarıma teşekür ediyorum.

bu arada yaptığım daha doğrusu yapmaya çalıştığım fırtına va dalgalardan dolayı kısa kestiğim av sonucunda azda olsa tavalık birşeyler aldım.

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Ahmet TARİH 31-10-2011 09:11

Cengiz kardeş kısa süren avlar nedense daha bereketli oluyor. Kısa zamanda iyi balık yakalamışsın. Tebrik ediyorum ve devamını diliyorum. Bu arada konu olmuşken nezdinde herkese küçük bir hatırlatma yapmak istiyorum. Formda yazılı ve görüntülü yaptığımız paylaşımlarımızda küçüklere de özenti teşkil etmemesi açısından uygunsuz içecek ve maddelerin zikredilmemesi konusunda daha hassas olma kararı alınmıştı. Sanırım bu konuda biraz hassas olmalıyız.

cngerol 31-10-2011 09:35

haklısın bu konuda daha dikkatli olmak gerekli, düzenleme yapayım dedim ama yapamadım. yönetimden rica etsek o kısmı makaslayabilirmi.

muratdogan 31-10-2011 10:49

Cengizhan maşallah hava bozuk olsa da senin havan iyiymiş.
:) :) :)
Kendine iyi bak...

Ahmet TARİH 31-10-2011 10:50

Cengizhan kardeşim analayışın ve sağduyulu isteğin için teşekkür ederim. Gerekli düzenleme yapılmıştır.
Bereketli avlarının ve paylaşımlarının devamını dilerim.

avlar 31-10-2011 11:55

Cengizhan kısa sürede gayet güzel bir av olmuş tebrikler.

mst35 31-10-2011 12:28

Cengizhan soğuk sıcak demeden özveriyle yapıyorsun avını tebrik ederim işte budur dedirtiyorsun...

pendikli balıkçı 31-10-2011 14:45

Hava bozukta olsa nefsini körlemişsin.Aslında bizi eşkinalara alıştırmıştın ama neyse afiyet olsun.

cngerol 31-10-2011 15:19

Alıntı:

muratdogan tafarından gönderildi (Mesaj 115316)
Cengizhan maşallah hava bozuk olsa da senin havan iyiymiş.
:) :) :)
Kendine iyi bak...

ortam şahaneydi yoksa durulacak gibi değildi zaten.

Alıntı:

Ahmet TARİH tafarından gönderildi (Mesaj 115317)
Cengizhan kardeşim analayışın ve sağduyulu isteğin için teşekkür ederim. Gerekli düzenleme yapılmıştır.
Bereketli avlarının ve paylaşımlarının devamını dilerim.

teşekürler

Alıntı:

avlar tafarından gönderildi (Mesaj 115328)
Cengizhan kısa sürede gayet güzel bir av olmuş tebrikler.

teşekürler

Alıntı:

mst35 tafarından gönderildi (Mesaj 115329)
Cengizhan soğuk sıcak demeden özveriyle yapıyorsun avını tebrik ederim işte budur dedirtiyorsun...

kanımıza işledi bu hastalık, en ufak bir zaman aralığında soluğu sahilde alıyorum. allahtan evim sahile 35km uzakta yoksa herakşam iş çıkışı sahilde olurdum.

Alıntı:

pendikli balıkçı tafarından gönderildi (Mesaj 115341)
Hava bozukta olsa nefsini körlemişsin.Aslında bizi eşkinalara alıştırmıştın ama neyse afiyet olsun.

eşkinalar belli bir yerden çıkıyor. o tarafa olta atmak imkansızdı bende mırmır ve gopezlerin dolaştığı bölgeye attım ama umduğum balık gelmedi daha doğrusu iri bir mırmır alırım diyordum ama her geçengün mırmırların boyu küçülüyor. anlamış değilim

TUĞYAN 31-10-2011 16:08

Sen içindeki balık avı duygusunu bu haftalık bastırdıysan ne mutlu sana güzel olan bu duygu tavalıklarda çıkmış zaten afiyet olsun

Saat 12:36.