![]() |
2. Seferihisar Tekne Organizasyonu Katılım Listesi
Merhabalar:)
sevgili dostlarım :) Organizasyon duyurusunu yaptığımız konunun ardından organizasyon katılımcı listesine başlamış bulunuyoruz Yer : Seferihisar Sığacık Limanı Tarih : 18 Aralık 2011 Pazar Saat : 06:30 Yemek dahil: 35 lira [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Hava durumu fırtına veya fırtınamsı rüzgar şeklinde olursa ailesi ile gelecekleri, deniz tutması yaşayabilecek kişileri düşünerek ve organizasyonda herkesin en rahat şekilde avlanması için 1 hafta sonraya erteleme yapacağız. Yine hava muhalefeti olursa 1 hafta daha erteleyeceğiz, kısacası güzel havayı yakalayana kadar erteleme yapılacak. Şimdilik belirlediğimiz tarih 18 ARALIK 2011'dir.. Olta takımları, yemler, tekne tutmasına karşı önlemler en kısa zaman içinde ayrı bir konu olarak yayınlanacaktır. Listeye son katılım tarihi organizasyondan en az 3 gün öncedir Organizasyon katılımcı sayısı 110 kişiyle sınırlıdır (3 tekne toplam 110 kişi) o yüzden son günlere bırakıp kendinizi ve bizi mağdur durumda bırakmayınız.. Sorularınız olursa bu veya diğer konuya yazabilirsiniz her türlü sorunuz veya danışmaya ihtiyaç duyduğunuz konuyu aşşağıdaki numaralara ve isimlere çekinmeden sorabilirsiniz.. Ve çekinmeden arayabilirsiniz Anıl Ünalan : 05058552330 Taygun Kocabıyık : 05063877375 Murat Çakmakçı : 05399536790 Süleyman Karabulut : 05382940194 KATILIMCI LİSTESİ
|
Anıl eklermisin ismimizi bir zahmet :)
|
Alıntı:
|
Anıl Kardeşim bizim gurup
Erdoğan Sızarlar Sabri Güngör Ajlan Özgürol Salih Güngör Gürkan Güngör Herkeze Rastgelsin |
Alıntı:
|
Anıl organizasyon için teşekkürler
Benim Listem Cem ÇELİKER Ezgi Sena ÇELİKER Mert Samet ÇELİKER Gökhan TOSUN Kuday Baki TOSUN Kolay gelsin |
Alıntı:
Görüşmek üzere. |
Bu org. düzenleyen dostlara teşekkürler.Kazasız, belasız,bol balıklı bol katılımlı bir organizasyon olmasını dilemekten başka elimden gelen birşey yoktur.Herkese bol şans,Rastgele.
|
Bende İzmir'de olsaydım...aynen fotografçınız olarak yanınızda olurdum.....Paylaşımın için teşekkürler....
|
Nihayet beklenen org. gerçekleşecek!
Anıl kardeşim benimde ismimi eklersen sevinirim,dilerim güzel bir gün olur.Herkese rastgele.. |
Anıl beni de ekle kardeşim.
Allah nasip ederse organizasyon ilaç gibi gelecek. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bana da öyle geliyor abi şenlik havasında bir organizasyon olacak gibi gözüküyor. Görüşmek üzere. |
Arkadaşlarla irtibata geçmeye çalışıyorum eğer (Haftalık, yıllık ve içişlerine ait) :) :) izinleri ayarlayabilirsem 3 kişi garanti. Şimdiden rastgelsin inşAllah...
|
Alıntı:
Kolay gelsin. |
Anıl bizide eklermisin dostum. Tuncay abinin görebileceği bir yere ekle ama.
1- Ahmet TARİH 2- Çetin GARAÇOĞLU 3- Evrens Rıza YAPAR Şimdilik bu kadar. Çalışmalar devam ediyor. |
Anıl abi hayalim gerçekleşti murat üstadımla taygun abimle sizle birlikte balık avlamak istiyordum LÜTFEN BİZİM GRUBUDA YAZ:
Ege DEMİRAĞ Zafer DEMİRAĞ Ömer BEYDEŞ şimdiden rastgelsin kazasız beleasız :D |
Alıntı:
Özlemişim sanırım abi ;) Görüşmek üzere. |
Alıntı:
Hadi bakalım senin gibi genç delikanlıyı aramızda görmek bizi mutlu edecek. Görüşmek üzere. |
Alıntı:
|
Diğer arkadaşlarımız yalnış anlamasın ama inşanlahh üsdalarımızın ve kaptanlarımızın bulunduğu teknede olurum anıl abi bi kıyak yapar artık:D
|
Murat Çelik ve Nuri Elvanoğlu adlı arkadaşları eklermisiniz sayın admin (:
|
Anıl bizde bu organizasyona babamla katılmak istiyoruz.ismimizi eklermisin (metin taylan-adem taylan) bide kaç numara iğne ve yem kulanıcaz şimdiden teşşekkürler
|
Alıntı:
|
dört gözle bekliyorum o konuyu ama geçen av için bir konu vardı oda iyi bilgi verici :D
|
Alıntı:
Alıntı:
Organizasyon günü görüşmek üzere. |
Anıl tevafuk yani Allah denk getirdi derler ya 18 Arallık benim doğum günüm Ayrıca 43 yaşında inş.müh kayınbiraderim istanbul yeditepe hastahanesinde Beyin tümörü ameliyatı oldu.Durum vahim bütün arkadaşlardan dua talep ediyorum Organizasyonuzun çok güzel geçmesini temenni ediyorum KALBİ GÜZEL ARKADAŞLAR..........
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Anıl abı bızm bır mısafır daha var Cumhur ATLET ama bızım tum mısafırlerı bızle aynı tekneye koyarsan sevınırız
|
Herkese şimdiden rastgele. Benide ekle anıl kardeşim
|
Anıl kardeş Ahmet Kaya ve Çağlar Deveci :) ilave edermisin
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Coşkun Tavukçu adına 15 kişilik manisa grubu organizasyonda aramızda olacaktır.
Umarım keyifli bir gün geçiririz. |
Bir aksilik olmazsa inşallah bende katılacağım.
herkese rast gelsin |
Saygılı Rastgelsin ailesi şuanda belki en küçüğünüzüm en kanı kaynayanım benim için bu organizasyon çook büyük bir şans hepinizle tanışma kaynaşma şansını bana sunacağından cok mutluyum . belki birkaçınızla tanıştım konusuorum ama aile büyüklerini tanımak isterim . Sağolsun saygıdeğer anıl Abim allah razı olsun allah bütün işini rast getirsin onunla bana göre bir abi kardeşi gibi samimi olduk onun canını fazla msj atarak fazla arayarak kızdıırmış olsamda bana karşı bir kızgınlıgı olmadığından çok teşekkür ederim 1haftadır neredeyse anıl abiye annemle konuş izin al fln diodum ;) bgne nasipmiş aradım anıl abiyi annemle konuştu ve işte sonuç Anıl Abimin sayesinde Sizinle tanışma şansını gerçekleştireceğim Hepinize şimdiden Rastgelsin diyer herkese saygı ve sevgilerimi sunarım mümkün oldukça laflarımı düzenle şeçmeye çalıştım umarın terbiyesizlik etmemişimdir .... '' BENİDE EKLEYİN LİSTEYE ''
RASTGELE.... |
KATILIMCI LİSTESİ
Anıl Ünalan Taygun Kocabıyık Murat Çakmakçı Süleyman Karabulut Tuncay Günay Serkan Elvanoğlu Murat ÇELİK Ahmet KAYA Çağlar DEVECİ Nuri Elvanoğlu Erdoğan Sızarlar Sabri Güngör Ajlan Özgürol Salih Güngör Gürkan Güngör Cem ÇELİKER Ezgi Sena ÇELİKER Mert Samet ÇELİKER Gökhan TOSUN Kuday Baki TOSUN Ferdi Demir Murat Doğan Ercüment Akçay Ahmet TARİH Çetin GARAÇOĞLU Evrens Rıza YAPAR Ege DEMİRAĞ Zafer DEMİRAĞ Cumhur ATLET Ömer BEYDEŞ Metin TAYLAN Adem TAYLAN Niyazi GÖN Nedim FİDAN Mehmet Kartal Bahadır Sarıkaya Mustafa YAVAŞ Ferudun Demir Nüket Demir Bahar demir Suat Erdoğan Hasan Aygün Coşkun Tavukçu(manisa) Coşkun Tavukçu(manisa) Coşkun Tavukçu(manisa) Coşkun Tavukçu(manisa) Coşkun Tavukçu(manisa) Coşkun Tavukçu(manisa) Coşkun Tavukçu(manisa) Coşkun Tavukçu(manisa) Coşkun Tavukçu(manisa) Coşkun Tavukçu(manisa) Coşkun Tavukçu(manisa) Coşkun Tavukçu(manisa) Coşkun Tavukçu(manisa) Coşkun Tavukçu(manisa) Coşkun Tavukçu(manisa) GALİP kÜLTÜR Emel Kültür Fora Serkan Fora Emine .... .... .... Daha 2 gün evvel bakmıştım listeye 25 kişi vardı.org. iptal olurmuyki diye üzülmüştüm.Ama bu listeyi gördüğümde inanın çok sevindim.Maşalah çok katılımlı bir org.olacağı kesin.kazasız belasız ,bol balıklı bir org geçirmenizi dilerim.Kendim gelemesemde kalbim sizlerle büyük Rastgelsin Ailesi.Rastgele. |
anıl bize 2 kişi daha ilave edermisin metin taylan.kusura bakma parça parça oluyo ama belki 2 kişi daha ilave edebiliriz. ben sana yine haber veririm.bizim grupta bornova grubu.rastgelsin
|
Saat 13:27. |