![]() |
İzmir Sığacık'ta 2.270 sinarit avım
Merhaba tüm değerli rastgelsin ekibi. Şimdiye kadar benim için bir ilk olan bugünkü sinarit avımı kısaca özetlemek istiyorum. Niyet bugün normalde çupraydı her hafta cuma günleri seferihisarın pazarı kuruluyor oradan taze hamsi alıp kenarıya uzaklığı 100 metre derinliği 35 ile 38 metre olan kayalık bi bölgeye demirledim. ve kısmetimdeki bana göre bu şahane balıığı yakaladım. hepinize bundan daha irilerinin gelmesi dileğimle sağlıcakla kalın sevgiler saygılar. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
Mustafa abi maşallah maşallah bereketli olsun ne güzel bir balık.
|
eline sağlık mustafa abi inşallah daha irileri oltana gelmesi dileğimle rastgele ....
|
Mustafam bitane ama altın vuruş yapmışsın tebrik ederim afiyet olsun kardeşim:helal:
|
Mustafacım kutlarım inşallah bu ilk in arkası daha irileri ile gelir.Şahane bir balık.
|
Abi bahçe de güzel bir ateş yakarsın. Bu kuzuyu da şişe geçirip çevire çevire pişirdikten sonrasını zaten biliyorsun. Acılı şalgam suyu ile bol limonlu yeşil salata ile nasıl gider?? Devamını da senden bekleriz :)
|
Mustafa tebrikler.
Vallahi turnayı gözünden vurmuşsun. Peki nasıl bir takımla bu balığı aldın merak ettim açıkçası. Selamlar... |
Ejder Mustafa;
Seni kutlarım...Sinaritin işini tek altın vuruşta bitiriverdin....Darısı tutamayanların başına Mesela Taygun'a...Rastgelsin...Paylaşım için teşekkürler... |
Çok ama çok güzel bir av olmuş, paylaşımınız dan dolayı kutluyorum.
|
Meradaki tüm çupraları bu sinarit yemiş galiba Mustafacım. Karnı hamile kadılar gibi olmuş yavrunun. Sende onu yakalayarak tüm çupraları yakalamış sayılırsın.
Afiyet şeker olsun. İlkler unutulazmış. Buda unutulacak gibi değl zaten. Ellerine sağlık kardeşim. |
abi valla tebrikler ellerine sağlık güzel bir av olmuş rastgele
|
Ejderim balıkçım aştın sen kendini artık :)
Daha güzellerinin yine seninle olmasını diliyorum. Sığacık senden sorulurmuş öyle duydum, Organizasyonda görüşürüz :) |
Mustafa tebrikler ellerine sağlık sino çok güzel görünüyor..:helal:
|
mustafa tebrikler
çok güzel balık daha irilerinin denk gelmesi dileğiyle . ( tuzda şahane olur ) |
Alıntı:
|
Taygun kardeşim çok sağol darası senin başına inşallah
|
Sanada çok teşekkür ederim doğukan kardeşim sana daha iyileri rastgelsin inşallah.
|
murat üstadım çok teşekkür ederim sanada org da görüşmek dileğiyle.
|
Turgay abim bu organizasyona geliyorsun değilmi seninle tanışmak istiyorum. ayrıca çok teşekkürler seninde kovana böyle balıklar girer inşallah. gerçi benim sinarit sığmadı kovaya ama:))
|
Deniz kardeşim her şey senin dediğin gibi oldu ama bi tek şişe geçirip ateşte yapmadım folta açıp onar cm arayla kesip odun ateşinde zeytin yağıyla pişirdim. Çok teşekkür ederim kardeşim.
|
Murat doğan kardeşim öncelikle çok teşekkür ediyorum. takımlara gelince, Remington 14 kilo çekerli jig kamışı. makina shimano exage 10000. 0.35 yeşil ip misina. selengi. 0.40 flora karbon. iğne 3 numara lazerli kısa sap paslanmaz çapraz siyah.
|
mavi fener rumurlu abim adın olmadığı için başka türlü yazamadım. sanada çok teşekkür ederim. taygunda bi gün olur tutar be abi yaşı küçük daha onun:))
|
tamer kardeşim daha iyilerinin oltana gelmesi dileklerimle çok teşekkürler.
|
Ahmet kardeşiim hele şu organisasyon günü bi gelsede doyasıya bi sohbet etsek ne iyi olur değilmi? çok çok teşekkürler kardeşim. org da görüşmek dileğiyle kal sağlıcakla.
|
sağol serkan kardeşim.
|
Anılım çok teşekkür ederim abicim darası senin başına. Valla arkadaşlarda öyle diyor sığacıkta seni tek geçiyoruz diyolar ama ben balığa çıktığımda büyük bi hırs beşlemiyorum içimde ya nasip diyorum hiçte boş döndüğüm olmuyor açıkçası. ama gidipte otun üstüne atmıyorum tabiki çapayı mevsimine göre hangi balık neredeyse oraya demirliyorum gerisi şansa kalıyor bende nasibim neyse onu yakalıyorum. saygılar benden sana doğru kardeşim.:)
|
ferdi abicim sanada çok teşekkürler. seninde her daim şansın bol olsun.
|
Ergun kardeşim çok teşekkürler ama öyle dediler ama bu seferlik tuzda yapmadım. artık bi dahakine ufak yada büyük farketmez sinarit yakalarsam senin dediğin gibi yapacağım. seninde şansın bol olsun.
|
Alıntı:
Bende mercan tutmana ve bizle paylaşmana alıştığım için acaba o takımlaramı geldi dedim. :) :) :) JİG oltası salladım dedim o zaman tamam dedim. Vallahi gelinecek son noktadan 2 basamak kaldı desene. Nedir onlar dersen Son dan 2. numara Akya Son numara da büyük bir Orkinos. ... Benim durumu hiç sorma. Benim 5 basamağım kaldı geriye. |
Mustafa tebrikler balıkların padişahını yakalamışsın eline sağlık kutlarım.
|
Tebrikler ve paylaşım için teşekkürler.
|
xnode sağol kardeş sanada rastgelsin
|
Mustafa bey, çok yakışıklı imiş,Sino....:helal:Bereketli olsun...;)
|
İşte bu Mustafa bey işte bu.Balığın kralını almışsınız.Tebrik ederim.Afyet olsun.Ama bırakma mı yaptınız yoksa dip oltasımı yada jig mi.Bu konuda biraz bilgi verirseniz sevinirim.
|
İshak abi çok teşekkürler sana daha irileri denk gelir inşallah.
|
murat abi öncelikle teşekkür ederim. jig yapmadım selengide sardalye vardı ona atladı.
|
Mustafa bey temiz güzel ve baba bir av olmuş tabiki tavalıkta çıkmış eline sağlık
|
Tebrikler. Sürekliligini diliyorum.Rastgele
Kutlarım.Çok sevindim.Daha büyükleri de olur inşallah
|
Tebrikler, devamını dilerim kaptan..
|
Ejder Balıkçı helal olsun :)
Kardeşim güzel bir balık ile birlikte avlaklarına yeni bir yer de katmışsın. Bereketi bol olsun. Şapkam yok ama yine de çıkarttım. |
Saat 10:21. |