![]() |
22.02.av raporu
Herzamanki gibi bacanakla (Ergun Dürüsel) iş bölümünü yapıp gerekli olan malzeme ve yiyeceklerimizi temin ettikten sonra limandan ayrılık 1,5 saat süren seyrimizden sonra avlak yerimize vardık.Hava mükemmel denecek kadar güzeldi.Durgun ve çok soğuk olmayan hava deniz üzerinde fazla kalabilmemiz için bize yardım etti.İlk 3 saat tek balıkla geçirdik.ama ondan sonra gece saat 01.00 kadar aralıklı olarak balıklarımızı yakalayıp geri dönüş yoluna çıktık.Bereketli av yapabildiğimiz günlere bir gün daha eklemiş olduk.Rastgele...
Yem:Karides-Teke takım.Tek iğne gezer kurşun derinlik:40 m civarı [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] gecenın bu saatınde güleyimmi somurtayımmı, uyku sersemi kameraya nasıl bakacağımı şaşırdım.:) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Muratcım senin ve Ergün abinin yüzünden çalışamaz olduk.
Hafta sonunu iple çekiyoruz ama nafile, birgün beni de yanınıza alında elimize balık değsin. Canı gönülden tebrikler, daha büyükleri de rastgelsin :) |
Murat seni ve Ergun abiyi yürekten kutluyorum:helal:Paylaşımınız için de ayrıca teşekkürler,rastgelsin.
|
eliniz sağlık abi yine senin dediğin gibi ( herzaman ki gibi ) yani yine döktürmüşssün ellerine sağlık seni böyle görmek açıkçası iştahımı açıor rastgele demekten başka birşey düşmez bana daha bol olmasını diliyorum rastgele ....
|
ellerine sağlık bereketli bir av günü geçirmişsiniz rastgele
|
Murat abi, bakıyorum bacanak kendini af ettirmiş.
En kötü avınız böyle olsun, ellerinize sağlık afiyet olsun. |
murat bey gene muhteşem bir av paylaşımı rastgelsinn bolşanslar
|
Ooooo, bu ne güzellik, maşallah. Allah olmayanlara da nasip etsin...
SoNRoBiN'den sevgiler ve selamlar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ellerine sağlık bereketli bir av olmuş,daha iyileri için rastgele.
|
bacanak şov klasik oldu artık. sizin raporlara bakarken şaşı bak şaşır durumu yaşıyorum artık. milletin bacanağı balıkçı benim bacanağım rot balans cı lastikçi biz ne yapalım bu durumda balığa gidip balıklara balans mı yapalım şans işte murat kardeş imrendim size gene avlarınız bereketli iğneniz keskin olsun.
|
Alıntı:
benim tekne Urla Özbek'te ama bu aralar balık yönünden bayağı bir kısır dönem yaşıyoruz. Sizinki olmazsa urla tarafında benim tekne de olur . :) Daha güzelleri de rastgelsin :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Umarım sizede rastgelir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Murat bey tebrikler çok başarılı geçmiş paylaştığın için teşekkürler .Hoşçakal
|
Alıntı:
|