![]() |
Kazıklı 17/03/2012 raporu
Saygıdeğer ustadlar değerli abilerim arkadaşlarım; şubat ayında yaşamış oldugum üzücü kazıklı avından sonra daha da gitmem kazıklıya demiştim. Hata etmişim, balıga çıkartan kaptanın etkisi buyuk imiş. Ticari kaygılar taşıyan ve işi sadece bir avuç acemiyi gezdirmek düşüncesinde olan kaptanlar değil, bu işe gönül vermiş, teknesine gelenleri misafir gibi agırlayan deniz tutkunu ismail kaptanla pazar günü sevgili Tuncay abimiz sayesinde tanıştık. çok bereketli ve zevkli bir av yaşadık. İsmail kaptan sağolsun bizi mercana götürdü. sabah suyunda adam başı 7-8 er adet iri mercanlarımızı aldık. sonrası tamamen fantazi oldu. Tuncay bey sağolsun şovunu yaptı eline sağlık. Denizli Team olarak kazıklıda güzel bir haftasonu geçirdik. Darısı diğer arkadaşların başına. Fotografları Tuncay abim yukleyecek herkese rastgelsin
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Barış kardeş bereketli olsun.Dört x Dört gözle resimleri beklemekteyiz.
Avlarınız bereketli olsun Rastgele. |
Alıntı:
|
Barış kardeşim tebrikler.
İnşallah daha güzelleri oltana gelmesi dileğimle. . Bu arada işin içerisinde Tuncay abimiz varsa kalite yanıbaşında demektir. Kazıklı demekki zevk vermeye başladı. Darısı başımıza diyelim. :) :) :) |
barışım fotoları yükledim kardeşim. bu arada çok bereketli güzel bir av yaşadık en güzeli keyifli bir gündü dostlarla paylaşılan zaman balıkla süslenince tadından yenmiyor. masaya seremediğim mavi torbadaki balıklarım bana küsmüşler onları da meşhur etmediğim için 1 - 2 - 3 - 4 - 5 kasnak hahahahaaa denizli team nice güzel birlikteliklere RASTGELSİN
|
:helal::helal::helal: fotoğraf karelerinde gene ben yokum heee :helal::helal::helal:
|
ellerinize sağlık daha bol ve büyüklerinin her daim sizlerle olmasını diliyorum .
Sevgi ve Saygılarımla . Rastgelsin. |
Alıntı:
|
bu hafta yine denizlerdeyiz inşallah
|
Alıntı:
|
Zevkli geçmiş anlaşılan.Rastgele.Şöyle bir tekneden olta avlarına bakıyorumda artık aman aman bir av pek göremiyorum.Eskisi gibi bol balık kalmadı gibi geliyor.Tamda yeni tekne alıpda hevesle avlanmak istediğim zamanda morallerim bozuldu doğrusu.acaba tekne almakla hatamı ettik diye düşünüyorum!!
|
He he heyt MAŞALLAH gözümüz gönlümüz açıldı:helal:
|
16.03.2012 tarihli av
bunuda cumartesi gün çekmiştim herkese selamlar
|
ismail kaptanım çok güzel olmuş zevkle seyrettim eline sağlık ogün çok eylendik sayende teşekkürler inşallah bidaha avlarda görüşürüz
sayın arkadaşlarım videonun içindeki uygunsuz konuşmalarımız (küfür) nedeninden dolayı sildim. bu durumdan dolayı sizlerden özür dilerim. TUNCAY GÜNAY |
Tüm denizli ekibini tebrik ediyorum.
Mercanlar çok güzel gözüküyor ağlatmayın sakın onları haa ;) Daha güzel avların yine sizinle olmasını diliyorum. Yakın zamanda bizim buralara bekliyorum sizi. Görüşmek üzere.. |
Alıntı:
Balık avı sezonunun yeni başlamak üzere olduğunu size söylemek isterim ortalama 1-1.5 ay içerisinde güzel balık raporları bizlerle olacaktır bundan şüpheniz olmasın ;) Denizin durumunu 5-10 yıl öncesiyle kıyaslarsanız eğer haklısınız denizlerimiz git gide kuruyor ;) Saygılarımla. |
Denizli ekibi yine yapmış yapacağını, tebrikler...Bu pazar sizi Denizli'de değil de .denizde bastırırsam şaşırmayın. (Ustalığınızı yerinde test etmek ve tanışmak amacıyla tabii.:) ) Sağlıcakla kalın.
SoNRoBiN'den sevgiler ve selamlar. |
Barış kutluyorum...denizde Mercan bırakmamış gibisiniz.....resimler ve videolar harika...İsmail kaptanada selamlar....Bundan sonraki avlarınızda inşallah böyle bereketli olur...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
haftasonu hava çok güzel.herkeze rast gele:)) not:yem olarak ne kullanıyorsunuz.buralarda çoğunlukla sülünez kullanılıyor! |
Alıntı:
|
Cumartesi biz de çıkıyoruz İsmail Kaptanla...İnşallah sizin şansınız bizde de olur...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
25 mart pazar tekne ile seferihisarda (akarca)sadece 5-6 tane ot balığı tutabildik.:((.bizden başka 2-3 teknede aynı durumdayı!
|
Alıntı:
dedim ya senin tekneyi efsunlayalım :D:D:D:D:D:D |
Tuncay abim haftasonu balık çekmekten kollarım tutulmuş. ben bu image shack denen olayı çözemedim fotoları yukleyemedim. senin makinandakileri sen de yukler misin? pazar ayın 1 i. 1 nisan şakası yapalım biz de o zaman :))
|
Saat 05:57. |