RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   13.05.2012 Çeşme Mercan Avı (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=11120)

avlar 15-05-2012 07:33

13.05.2012 Çeşme Mercan Avı

Pazar günü Serkan arayıp abi yarın varmısın deyince hemen hava raporlarına bakarak Çeşme'de havayı 2-4 görünce tam havası diyerek Serkan'a sabah 5'de görüşürüz dedim.Sabah Çeşme'ye vardığımda hava hiç de 2-4 değildi baya sertti.Kaptan Vira Bismillah diyerek avlağımıza doğru hareketlendi.Biz genelde mercan avında çapasız avlanıyoruz buda balığın verimini arttırıyor.Ama yapacak birşey yok hava çok sert mecburen çapalı avlandık ve benim için gayette güzel bir av oldu.Serkan 7 aydır ava gitmediği için biraz paslanmış ama yine de onunla ava gitmek çok keyifli.Bu arada limit altı balıkları denizanaya iade etmeyi ihmal etmesek de, dibimizde gırgır çatır çatır doğa katliamı yapıyordu ve kimsenin müdahale ettiğini görmedik maalesef. Resimdeki balıklar benim tuttuklarım, Serkan'da belki tuttuklarını bizimle sonra paylaşır.Herkese çok daha iyi avlar diliyorum, rastgelsin.[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

hakeden 15-05-2012 07:59

Abi çok güzel bir av olmuş. Bereketli olsun.

Ahmet TARİH 15-05-2012 09:03

Tamer kardeşim hem kendi rekorunu, hemde ülke rekorunu kıracağını az önce söylemiştim ama bu kadar çabuk olacağı aklıma gelmemişti. Bundan sonra artık adette değil kiloda rekor denemesi bekliyoruz senden.
Her karesi birbirinden canlı ve güzel fotoğraflar için teşekkürler.
Bol ve bereketli avlarının her daim devamını dilerim.

TUĞYAN 15-05-2012 15:46

Tamer bey 10 numara bir av olmuş elinize sağlık afiyet olsun

dogukan1997 15-05-2012 16:19

Ellerinize sağlık abi çok güzel av olmuş afiyet olsun . Sevgi ve saygılarımla rastgele

Extreme Catch 15-05-2012 17:07

Tamer abicim yine döktürmüşsün ellerine sağlık :) Mercan ciftliği gibi MAŞALLAH...

sakkucuk 15-05-2012 21:10

Ellerinize sağlık. On numara av olmuş(benim standartlarıma göre tabii)

Baba Yalçın 16-05-2012 00:52

Tamer'cim afiyet olsun, bundan sonraki avların Baba Mercanlar olsun. Paylaşımın için teşekkürler. Saygılar.

kaptankarabulut 16-05-2012 08:34

Tamer yine kızartmışsın ortalığı..Serkan Samsuna gitti gideli unutmuştur balık tutmasını biraz zaman alacak ama tekrardan hafızayı yenileceğini umuyorum..:D :D :D

Bu güzel paylaşımın için teşekkürler Afiyet olsunlar..

CEMAKO 16-05-2012 10:38

Tebrik ederim.
Kırmızıların da tadı bir başka oluyor
bunların büyük antenlilerini de bekliyoruz
Rastgelsin

avlar 16-05-2012 14:32

Alıntı:

hakeden tafarından gönderildi (Mesaj 123057)
Abi çok güzel bir av olmuş. Bereketli olsun.

Teşekkür ederim,daha iyileri size rastgelsin.
Alıntı:

Ahmet TARİH tafarından gönderildi (Mesaj 123059)
Tamer kardeşim hem kendi rekorunu, hemde ülke rekorunu kıracağını az önce söylemiştim ama bu kadar çabuk olacağı aklıma gelmemişti. Bundan sonra artık adette değil kiloda rekor denemesi bekliyoruz senden.
Her karesi birbirinden canlı ve güzel fotoğraflar için teşekkürler.
Bol ve bereketli avlarının her daim devamını dilerim.

Ahmet teşekkürler,gerçekten tesadüf olmuş.Senin cevap yazdığın sıra ben rapor yazıyormuşum ilginç.Rekorlar kırılmak için,inşallah dediğin trofeler hepimize nasip olur.Rastgelsin.
Alıntı:

TUĞYAN tafarından gönderildi (Mesaj 123076)
Tamer bey 10 numara bir av olmuş elinize sağlık afiyet olsun

Teşekkürler,gerçekten keyifli bir avdı benim için.Rastgelsin.
Alıntı:

dogukan1997 tafarından gönderildi (Mesaj 123077)
Ellerinize sağlık abi çok güzel av olmuş afiyet olsun . Sevgi ve saygılarımla rastgele

Teşekkürler Doğukan.Sana da çok daha güzelleri nasip olsun,rastgelsin.
Alıntı:

Extreme Catch tafarından gönderildi (Mesaj 123079)
Tamer abicim yine döktürmüşsün ellerine sağlık :) Mercan ciftliği gibi MAŞALLAH...

Fevki'cim teşekkür ederim.Güzel bir gündü kaçırdın:)Hep beraber daha güzellerine inşallah,rastgelsin.
Alıntı:

sakkucuk tafarından gönderildi (Mesaj 123087)
Ellerinize sağlık. On numara av olmuş(benim standartlarıma göre tabii)

Teşekkür ederim öncelikle,benim için de iyi bir avdı:)Rastgelsin.
Alıntı:

Baba Yalçın tafarından gönderildi (Mesaj 123091)
Tamer'cim afiyet olsun, bundan sonraki avların Baba Mercanlar olsun. Paylaşımın için teşekkürler. Saygılar.

Yalçın bey teşekkürler,tüm çalışmalarımız o trofe avlar için ama bir türlü nasip olmuyor.Sanırım kendi teknemi almadan da olmayacak,rastgelsin.
Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 123109)
Tamer yine kızartmışsın ortalığı..Serkan Samsuna gitti gideli unutmuştur balık tutmasını biraz zaman alacak ama tekrardan hafızayı yenileceğini umuyorum..:D :D :D

Bu güzel paylaşımın için teşekkürler Afiyet olsunlar..

Teşekkürler Süleyman abi.Serkan kızacak ama Valla çok paslanmış:DUskumrular başlayınca artık seninle pasını siler inşallah abi rastgelsin.
Alıntı:

CEMAKO tafarından gönderildi (Mesaj 123115)
Tebrik ederim.
Kırmızıların da tadı bir başka oluyor
bunların büyük antenlilerini de bekliyoruz
Rastgelsin

Teşekkürler,o antenliler için neler yapıyorum bir bilsen:(Size de rastgelsin.

orhan69 17-05-2012 11:10

ellerinize sağlıl dahada güzel avlar dilerim

Anıl ÜNALAN 17-05-2012 20:28

Tebrik ediyorum seni Tamer abi. Sen bunları hep yapıyorsun..
Daha iyilerinin tekrardan seninle olmasını dilerim..
Yakın zamanda görüşmek üzere..

avlar 18-05-2012 08:30

Alıntı:

orhan69 tafarından gönderildi (Mesaj 123151)
ellerinize sağlıl dahada güzel avlar dilerim

Teşekkürler,çok daha iyileri sizlerle olması dileklerimle rastgelsin.
Alıntı:

Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi (Mesaj 123169)
Tebrik ediyorum seni Tamer abi. Sen bunları hep yapıyorsun..
Daha iyilerinin tekrardan seninle olmasını dilerim..
Yakın zamanda görüşmek üzere..

Anıl teşekkür ediyorum.Gerçekten zevkli, güzel bir gün yaşadım.Hep beraber daha güzellerine inşallah,rastgelsin.

ishak BALLICA 18-05-2012 19:05

Ekip olarak güzel bir av güncesi geçirmişsiniz...Devamının gelmesi dileği ile rastgele..:)

alnus35 19-05-2012 11:27

abi denizde mercan bırakmamışsınız:)))

Tekniker İbrahim 19-05-2012 16:03

Çok güzeller .Ben asıl istavrite bakakaldım.Bundan çook zaman önce saray burnundan alınabiliyordu şimdi millet kraçeye bile zalım davranıyor.Afiyet bal şeker olsun Tamer Bey.Sağlıcakla kalın.

avlar 19-05-2012 16:47

Alıntı:

ishak BALLICA tafarından gönderildi (Mesaj 123216)
Ekip olarak güzel bir av güncesi geçirmişsiniz...Devamının gelmesi dileği ile rastgele..:)

İshak bey gerçekten güzel bir gündü inşallah çok daha güzelleri sizlere denk gelsin,rastgelsin.
Alıntı:

alnus35 tafarından gönderildi (Mesaj 123232)
abi denizde mercan bırakmamışsınız:)))

:)teşekkürler,daha iyileri sizle olsun,rastgelsin.
Alıntı:

Tekniker İbrahim tafarından gönderildi (Mesaj 123244)
Çok güzeller .Ben asıl istavrite bakakaldım.Bundan çook zaman önce saray burnundan alınabiliyordu şimdi millet kraçeye bile zalım davranıyor.Afiyet bal şeker olsun Tamer Bey.Sağlıcakla kalın.

Teşekkürler İbrahim bey size de rastgelsin.

Saat 05:39.