![]() |
İzmir Körfezi'nde Palamut Bereketi
Bir kaç hafta önce ki kolyoz macerasından sonra tekrar denize çıkmak için sabırsızlanıyordum. Pazar akşamı Anıl ile telefonda görüştük palamutlar geldi, yarın balığa çıkalım diye bir teklif getirdi. Bende tereddütsüz kabul ettim doğal olarak.
Sabah mazot ve buzumuzu alıp limana gittik. Biraz gecikmiştik güneş çıkmıştı hemen marşa basıp nasibimizi aramak için yola çıktık. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Takımlar suya kavuşmadan önceki son hazırlıklar [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 9 cm yo-zuri crystal minnow kırmızı kafa (yüzen seri) ve 9 cm strike pro sahte kullandık. Avda hava biraz esintili olduğu için misinalara oltalara hakim olalım derken pek fotoğraf ve video çekme şansımız olmadı kısa bir video bunda da çektiğimiz balık diğer boştaki takıma dolaştırmış kendini biraz uğraştırdı bizi. Hasılat [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Ahhh AHhh bende olacaktım orada ama olsun siziden habire haber aldım ordaymışım gibi sayılır ellerinize sağlık abilerim oltanız her daim dolu olsun rastgele ...
|
anıl kardeşim iki kişi onca masrafı çekmişsiniz. ağır gelmedi mi. yükünüzü hafifletmeniz lazım. :) masrafa ortak bulmanız lazım. mesaj buradan sanırım yerine ulaşmıştır.
elinize emeğinize sağlık. afiyet olsun. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:helal::helal:Tebrikler be Taygun.maşallah nasibinizi kapmışsınız gene denizanadan.eh o kadar da olacak çiğnemeden lokma yutulmuyor,parmakta misina yarası olmadan da balık tutulmuyor.
Sonraki avlarınızın daha bereketli geçmesi dileğimle Rastgele.:helal::helal: |
Yakışır kankalara...Tebrikler...
Daha bereketli olması dileğiyle... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Herkese tek tek teşekkür ederim.. Bugünde 21 tane palamut aldım gayet verimli avlar gerçekleşiyor.. 4-5 gündür kovalar dolu dolu denizden dönmenin keyfini yaşıyorum.. Fotoğraf çekemediğim için paylaşım yapamıyorum ama ona da acil bir çözüm bulacağım..
Gelmek isteyenlere bir telefon kadar yakınım ;) Herkese Rastgelsin.. |
Vayyy, Admin'ler palamut avında.
Kolyozdan sonra palamutlarda iyi gelmişdi. Yakışır kardeşlerime, böyle güzel avların devamını dilerim. |
Anıl ve Taygun her ikinizi de canı gönülden tebrik ediyorum:helal::helal::helal:
|
Alıntı:
Bizleri fazla bekletmeyin. |
ANIL ve TAGOOOOO,:D :D
Güzel bir gün geçirdiğiniz tebessümlerinizden belliydi.Bu günlerde aksiyonlarımız güzel.Umarım bu aksiyonlar uzun süre devam ederde yüzlerimiz güler.Daha bereketli avlarınız olması dileğimle... |
Tebrikler güzel av yapmışsınız.
|
tebrikler taygunşeytanın bacağını kırmışsınız hep böyle güzel avlar dilerim
|
Bitirim ikili maşallah denizde palamut bırakmamışsınız.Afiyet olsun.
|
Ekibi kutlarım güzel iş çıkartmışsınız kırmızı kafa yazuri ilemi aldınız tüm balıkları.
|
Herkese tek tek teşekkürlerimi sunarım.. Her gün ortalama 20-25 palamut tutmak çok güzel bir duygu :)
Alıntı:
Fakat balık gün gün yiyeceği takımı değiştirdiği için dün rapala max-rap, yo-zuri crystal minnow düz gri ve içi şeffaf beyaz bir rapala modeliyle yakaladım.. Bugün ise yine düne benzer takımlara aksiyon gösterdi.. |
kankalar iş başında sanırım bereketli bir av olmuş balıklarda en az sizin kadar yakışıklılar :) rastgelsin
havalar biraz daha soğusun beraber çıkalım yakışıklı kankalar. |
Taygun;
Körfezde bu kadar bol palamut varsa..bu sene palamut çok olacak demektir...Yalnız çabuk büyümeleri için 20 eylülden sonra bir yağmur yağması şarttır....Afiyet olsun... |
Güzel paylaşım olmuş ,afiyet olsun ,rast gelsin.
|
Alıntı:
Teşekkür ederim abi, senin yakışıklılığın kadar güzel balıkların senle olmasını dilerdim ama Mavi Marlin ve Orkinosların nesli çok azaldı biliyorsun o yüzden dileyemeyeceğim :) Alıntı:
Dibinde hayat azalan körfezimizin orta su balıkları bu sene çok bol olacak gibi gözüküyor.. |
Maşalllah palamutlar nefis zevkli av olmuş tebrikler.
|
Anıl çok güzel av olmuş, tebrikler, daha güzel avların daim olsun.
|
Herkese iyi dilekleri için teşekkürler daha iyileri sizlere denk gelsin inşallah :)
|
Abi çok güzel bir av olmuş tebrik ederim körfezimizde böle güzel balıkların olduğunu bilmiyordum güzelyalıdan anca lidaki ısparoz avlabiliyoruz :( Daha iyi avlara beraber çıkma dileğiyle iyi günler :)
|
Alıntı:
Daha neler neler var körfezde, trançalar, minekoplar, granyozlar tabi yerinde ve zamanında avlanmak lazım. Eh tabii biraz imkan ve vakit lazım :) |
Saat 12:02. |