![]() |
Uzun bir aradan sonra herkese tekrar merhaba :)
Arkadaşlar selamlar tekrar. Teknemi satmış olduğumdan dolayı çoooook uzun bir aradan sonra yeni bir tekne alarak tekrar aranıza dönebildiğim için sevinçli ve heyecanlıyım ;)
Evvelki yıllarda teknemle Dikili, Bademli, Urla civarlarında av yaptım, kimi zaman bişeyler becerdik kimi zaman da muhabbete dem vurduk :D Lakin artık işe daha ciddi sarılmaya karar verdik. Biraz daha düzgün bir tekne ve biraz daha düzgün ekipmanlarla bu sefer Sığacık Teos marinadan demir alıp o civarlarda avlanmak istiyoruz. Evvelki senelerde saolsun özellikle Levrek nickli Erol abi çok yardımcı olmuştu bana :) Tabi ki teknem hepinize sonuna kadar açık, gelin beraber çıkalım beraber vakit geçirelim bizim için çok daha sevindirici olur bu tip tekliflere de 7 gün 24 saat açığız :D Teknemiz şu anda marinada çekide yazlık tamiratları yapılıyor, tahmini bir 15-20 gün içerisinde suda olacak. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Link benim şahsi hesabımdır, eğer bu forumdan görüp arkadaşlık attığınızı yazarsanız seve seve sizi eklerim :) Sizden ricam eğer bu konularda ister buradan ister özelden ister de bizimle teknemize gelip bilgilerinizi muhabbet eşliğinde paylaşırsanız çok sevinirim :) Dediğim gibi son derece yabancısı olduğum bir bölge, derdimiz de kilolarca sepetlerce balıkla dönmek değil en azından elimiz boş dönmeyelim ;) Rastgelsin herkese saygılar.... |
yeni tekneniz ile bol balıklı günler dilerim. hayırlı uğurlu olsun.
|
Hayırlı uğurlu olsun,rastgelsin
|
Hoş geldin tekrardan Hasan, yeni teknenle kazasız belasız inşallah. Seferihisar a gelmen iyi oldu, sen bana hedef balıkları söyle ben gene sana her şekilde yardımcı olmaya çalışırım, sevgilerimle
|
Yeni tekneniz hayırlı ve uğurlu olsun, avınız bol, iğneniz keskin, misinanız sağlam olsun.
|
Hasan bey, aramıza tekrardan hoş geldin...Tekneni dün gibi hatırlıyorum, inşallah yeni teknenle çok güzel avlara imza atarsın.
|
Hayırlı ,uğurlu olsun.Bende yakında SIĞACIK tarafında,İZ-TUR sitesindeki yeni yazlığıma taşını
yorum.Tanışalım,görüşelim.telefonum 0535 436 07 07 .başarılar,kolay gelsin |
hayırlı uğurlu bol balıklı guzel avlar dılerım
|
Herkese çok teşekkürler :)
Dediğim gibi tekne suya insin herkese kapım açık gerekirse buradan bir organizasyon yapar çıkarız beraber ;) |
Hasan kardeş seni aramızda tekrar görmek büyük mutluluk.Kazasız belasız hayırlı avlar dilerim.Yeni teknen çok güzel.
|
Hasan merhaba yeni teknen hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle...Bu arada bergama şafak ticaret ile bir yakınlık var mı ?
|
hasan kardeş teknen hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız güzel avların olur inşallah.
|
yeni tekneniz hayırlı uğurlu olsun bereketli avlara imza atmanı dileğiyle rastgele
|
Kardeşim Hasan öncelikle tekneni iyi günlerde kazasız (B) sız kulallanmak nasip olsun .Seni kendi meyilime ekledim sana meyil atarım.
|
Alıntı:
|
Herkese çok teşekkürler tekrar, bir terslik olmazsa haftasonuna doğru suya indiricez tekneyi ondan sonra rastgele !
|
Allah hayırlı, uğurlu etsin. Bol bereketli günlerde kullanmanız dileği ile...
|
hayırlı olsun :) .
|
Hasan bey hayırlı uğurlu olsun tekneniz. Kazasız belasız bol ve zevkli avlar dilerim. Sizi eklemek isterim ben de. O taraflara hiç gelmedik ama biz arkadaşlarla değişik yerlerde balık avlamayı düşünüyoruz. Ekibimiz gayet uyumlu insanlardan oluşuyor. Tanışmak nasip olur inşallah ve sizinle bir gün balığa çıkar, güzel vakit geçiririz.
|
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız.
bol ve iri balıklar ...... |
Saat 23:11. |