![]() |
Selamlar
Merhaba ArkadaŞlar Araniza DÜn Katildim.amatÖr BalikÇilik Konusunda Çok GÜzel HazirlanmiŞ Bİr Sİte Öncelİkle EmeĞİ GeÇen Herkese TeŞekkÜr Etmek İsterİm.form Larda Bİr ArkadaŞ Bİr Soru SorduĞunda Bakiyorum En Az 2-3 Cevap GelmİŞ Bu Çok HoŞuma Gİttİ Ben Hayatimda İlk Kez Nasİpse Pazar GÜnÜ Tekne İle BaliĞa Çikacam (hep Kiyidan Denedİk Şansimizi Bu GÜne Kadar) İnanin Çok Heyacanliyim Umarim Bereketlİ Bİr GÜn Olur Benİm İÇİn Ve FotoĞraflari Da Sİzlerle PaylaŞirim
ÇAĞLAR ÖZKAHYALAR 31 İZMİR |
Aramıza hoşgeldiniz, umarım avınız bereketli olur. Resimlerinizi bekleriz :). Şimdiden rastgelsin...
Not: Ad ve soyadınızı profilden imza bölümüne eklerseniz her seferinde yazmak zorunda kalmazsınız :). |
çağlar aramıza hoş geldin. teknede ki ilk avcılık deneğiminde dikkatli olmanı tavsiye ederim. unutmaki önce emniyet. rastgele kardeşim......
|
Teknede ilk avlanacak biri için söylenecek tek şey olabilir RASTGELSİN :D
Ayrıca aramıza hoşgeldiniz |
aramıza hoşgeldin çağlar...umarım ilk tekne deneyimin hayal ettiğin gibi geçer...
rastgelsin... |
aramıza hoş geldin kardeşim...
|
hoşgeldiniz.....
Sevgili Çağlar, dost ortamına hoşgeldin.Umarım kalıcı ve katlımcı olursun.Her zaman irisi ve iyisinin denk gelmesi dileyiğle rastgelsin diyorum.:)
|
Çağlar hoşgeldin,umarım tekne avın bereketli ve keyifli geçer.
|
hoş geldin çağlar.....
|
Teşekkürler
Tüm mesajlarınızı okudum herkese çok teşekkür ederim pazar ola hayır ola umarım bol balık tutarım (Esasında o denizin havasını solumak bile bana büyük haz veriyo ama balık ta tutarsam kamaklı ekmek kadayıfı olur :) )
|
Pazar ne taraftan çıkacaksınız bilmiyorum ama haftasonu hava biraz sert. Ne olur ne olmaz bulantı önleyici bir hap almanızı tavsiye ederim. Rastgelsin...
|
Aramıza hoşgeldiniz. Keyifli avlar..
|
Hoşgeldin aramıza çağlar.
|
Saat 15:50. |