![]() |
Mutlu yıllar............
Sevgili Rastgelsin ailesinin değerli üyeleri:
Koskoca bir yılı bitirmekte olduğumuz son bir kaç günden sonra ; neler getirececeğini bilemediğimiz yepyeni bir yıla girmek üzereyiz.Gelecek olan yeni yılın tüm site sakinlerimizin Sağlık-Mutluluk ve huzur ile sevdikleriyle beraber geçireceği ve her gittiği avdan başarı ile döndükleri bir yıl olması dileğiyle iyi seneler diyorum.....:D :D :D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
tabi bayram ve yılbaşı bi araya gelince insan ne yazacağını bilemiyor...
tüm rastgelsin ailesine bayramın ve yeni yılın gönüllerince güzellikler getirmesi dileğiyle, kutlarım... rastgelsin... |
iyi dileklerinize bende katılıyorum,bende tüm arkadaşlarımın aileleriyle sevdikleriyle iyi bir yıl ve mutlu bir bayram geçirmelerini diliyorum umarım bu yıl umut ettiğimiz gibi olur büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüyorum saygılar sevgiler...
|
Tüm abilerime öncelikle iyi bayramlar diliyorum ellerinden öpüyorum.
Yeni yılın size en güzel günleri getirmesi dileğiyle herkesin yeni yılını kutlarım. |
ishak hocam umarım yeni yılda tüm arkadaşlarımızın umut ettiği gibi bir yıl olur. doğanında dediği gibi bayramlada birleşti her gününüz bayram havasında sevdiklerinizle geçer umarım. hepinize diyarbakırdan kucak dolusu sevgi yolluyorum.
|
Ben de rastgelsin ailesindeki tüm abi ve kardeşlerimin hem bayramını, hem de gelmekte olan yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum. Umarım herkes gönlünce bir yıl geçirir...
|
Sağlıklı,Mutlu ve huzur içinde nice nice yıllara arkadaşlar....
|
tüm rastgelsin.com a iyi bayramlar & mutlu yıllar
|
bende hepinizin dileklerine içten katılıyorum ..herkese mutlu sağlıklı ve berketli bir yıl diliyorum..
|
İlk önce herkesin kurban bayramını kutlarım,gelecek yılında bütün rastgelsin sitesi üyelere bol şans getirmesini ve sağlıklı huzur içinde geçmesini dilerim.
|
Kurban Bayramı'nızı ve yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlar, sağlık, mutluluk içinde geçirmenizi, yeni yılda iğneleriniz keskin, livarlarınızın hep dolu olmasını dilerim.
|
arkadaşlar,nice yıllara,nice bayramlara va nice başarılara...rastgele
|
Öncelikle tüm Rastgelsin ailesinin ve daha sonra tüm av tutkunu arkadaşlarımın Kurban bayramını kutlar, gelecek günlerin mutluluk sağlık ve huzur getirmesini dilerim.. Umarım yakında gireceğimiz yeni yılda avlarınız bol ve neşeli olur...!!
|
herkese mutlu yıllar. bayramınız mubarek olsun arkadaşlar. umarım yeni yılda avlarınız bereketli olur. herkese rastgelsin.
|
Bu güzel dileklerinize bende tüm kalbimle katılıyorum ... tüm kardeşlerime sağlıklı ve huzurlu bir bayram ve yeni yıl diliyorum...
inşallah yeni yılda daha da aktif oluruz... |
Tüm forum ailesinin yeni yılını kutluyorum.
|
Tüm forum ailesinin,aileleriyle mutlu,huzurlu,sağlıklı,huzur dolu yeni yıllar diler,ayrıca mübarek kurban bayram tebrik ederim.
|
Sitemizin kıymetli üyeleri mubarek kurban bayramınızı en icten dileklerimle kutlar yeni yılda sıhhat ,afiyet ve bol şanslar dilerim .
|
Kurban Bayramınız mübarek, yeni yılınız kutlu olsun!
Yeni yılda hergünümüzün bayram sevinci ve mutluluğu ile geçmesi dileğiyle... |
Yaşlandığınızda şeker tadında hatırlayacağınız,
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] tüm sevdiklerinizin yanınızda olacağı, [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] sağlık ve mutluluk dolu bir bayram geçirmeniz dileğiyle... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] KURBAN BAYRAMINIZ VE YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN! Sevgi ve Saygılarımla |
Hayirli Bayramlar Mutlu Yillar
Forumdakİ TÜm ArkadaŞlarimizin Bayramini Kutlarim Mutlu Yillar Dİlerİm Allah Hepİmİze SaĞlik Sihhat Mutluluk Ve Hayir Nasİb Eylesİn Hepİmİzİn Nefesİ Bol Olsun Trofelerİn En BÜyÜklerİ Bİzlerİn Olsun
Cem Çelİker İzmİr - 1975 |
Rastgelsin ailesinin Kurban Bayramını ve Yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım.
|
Tüm dostlarin, bayramini kutlar, 2007' nin bereket ve baris getirmesini dilerim.
|
hepinizin kurban bayramını kutlar yeni yılın vatanımıza milletimize iyi şeyler getirmesini temenni ederim
|
Tüm RASTGELSİN AİLESİNİN kurban bayramını kutlarım. Yeni yılda sevdikleriyle sağlıklı, mutlu ve huzur dolu bir yıl temenni ederim.
|
Bütün Arkadaşlarimin Yeni Yilini Kutluyorum. Yeni yıl Ve Kurban Bayraminin Ayni GÜne Denk Gelmesİnİnde Tarİhİ Bİr GÜn Olarak Nİtelendİrİyorum Ve Bunun Hayirlara Vesİle Olmasini Dİlİyorum. Bayraminiz MÜbarek Olsun.
|
Saat 03:06. |