![]() |
merhabalar
merhaba doslarım bende yeni katıldım aranıza umarım hayırlı ve güzel olur hepinize rastgele:) ve saygılar
|
Hoşgeldiniz imza kısmını doldurursanız size hem isminizle hem yaşınızı bildiğimiz için abi-amca-dede :) artık yaş hangisine uyuyorsa onunla hitap ederiz :)
|
hoşgeldiniz, muhabbetiniz bol olsun...
|
Alıntı:
|
Aramıza hoşgeldiniz...
|
hoşgeldiniz...
rastgelsin... |
Aramıza hoşgeldiniz....
|
aramıza hoşgeldiniz dedigin gibi hayırlı olur inşallah
|
Bayım hoşgeldin.memleket,tevellüt????? anlayamadık,hata yapmıyalım sonra.Hatta mümküse birde yakışıklı fotograf,Paylaşımlarını bekliyoruz.
|
Karşılama İçin....
**Hoş karşılamanız için hepinize yürekten tekrar tekrar teşekkür ederim:)
Devamlı katıtılımcı olarak bilgi alışl verişini sürdüreceğimize eminim.. ** Bu arada imza ve avatar için üzgünüm ve gözümden kaçan bu sorunu hallettim umarım bu kardeşinizi aranıza almaktan mutluluk duyarsınız** Görüşmek dileğiyle herkeze rastgelsin:) |
hoşgeldiniz aramıza.....
|
İsmail aramıza hoş geldin.kalıcı olmanı dilerim.Ayrıca denizkızı için kaç numara iğne kullanıyorsun.?bilgimiz olsun.
|
Beyler deniz kızı nesli bildiğim kadarıyla tükendi bence mekodonya ya gitmek lazım. Bu tür avlaklar oralarda boldur.Herkese gönlünce rastgele.Saygılar.
|
tanışma faslımız bittiğine göre :) Konuyu tanışma kısmına taşıdım doğru yer burası :)
|
:helal: :helal: :helal:
Alıntı:
|
deniz kızı :)
Alıntı:
Ama abi şaka bi tarafa tuttuğum balıkları tekrar bırakmaktan yanayım ben nedense benim saatlerce hazırlanıp sabredip tuttuğum o mükemmel yaratıkları birinin jilet- bıçak girişipte sonra mideye indirmesinden hoşlanmıyorum.. En güzeli ben zevkle oltacılığımı yaptıktan sonra fotoğrafını çekip eve giderkende 1 kilo hamsi veya palamut alıp bide ufak rakıyla süsledimmi soframı değmeyin keyfime hem bölece ekonomide canlanır bizim gibi balık severler bile kendi balıklarını kendileri avlarlarsa balıkçılık nasıl gelişirki?** İşin özü ben sevdiğim şeylere zarar veremiyorum:) |
ismail aramıza hoş geldin.
|
..
Alıntı:
|
Sitemize hoşgeldin ismail.
|
hoşgeldin
hoşgeldin aramıza rastgele
|
Saat 22:07. |