![]() |
puslu ve dalgalı 17 şubat
şubatın bu değişken havasında cumartesi öğlen 12 de şansımızı deneyelim dedik selahattin ağbinin teknesi ile cıktık hava bir kapıyor bir acıyordu yağmur bulutları uzaklarda kendini gösteriyor geliyorum diyordu yinede bir haftadır ayrı kaldığım balık tutma duygusu vazgecirmiyor gel git dalgalarının 2 metreyi bulduğu bu gün selo ağbimin eşi bu yüksek dalgalara dayanamadı kamaraya yatmağa gitti.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] yukarideki vidioda görüceğiniz gibi deniz hicte ic acıcı değildi.Fakat oltaları denize attığımız zaman denizdeki doslarımızın baya iştahlı olduğunu hemen anladık.o gün ücbucuk kilo kadar sizderit,tepegöz mercan (namı diğer erkek mercan) ve bir kac mırmır aldım ve saat beş gibi yağmurun damlacıkları düşerken limana girdik.o günki avdan bir kac resim.herkeze selamlar sevgiler. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] siznarit ve diğerleri [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] davetsiz misafir mırmırın peşinden gelmiş TRAKONYA hazır halde bekliyor sırtındaki dikenleri batırsam diye. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] şu sizderit (ızmarit)erkeginin renklerine bakarmısınız. |
rauf abi mubarek sızderıtın görüntüsü bile muhteşem. trakaonyada iyiymiş hani. bu mevsimde bunada şükretmek lazım.afiyetler olsun...:D
|
Rauf kardeş afiyet olsun...yarasın...
|
rauf abicim maşallahınız var.
tebrik ederim |
Rauf abicim afiyet olsun....ne güzel olur şimdi o izmaritlerin kızartması....allaaaaah....
|
güzel bi gün ve av geçirmişsin rauf kaptan...arasıra böyle kasvetli havalarda da avlanmak lazım...
rastgelsin... |
rauf kaptan bu arada sanırım video uçmuş...
rastgelsin... |
Rauf abi azminizi tebrik ederim.güzel av olmuş :)
|
benim ekledigimde de ayni sorun olusmustu, youtube da birseyler var.
Rauf abi afiyet olsun ne guzel baliklar |
Bereketli olsun...
Rauf kaptan. bereketli olsun.....İzmaritlerin maşallahı var.....Tavada nefis olurlar mubarekler........Çıtır çıtır........Afiyet ola...:D
Rauf kaptan'ım youtube görüntünü seyredemedim....Göksel in hafta sonu görüntüsünü de seyredememişdim...Senin verdiğin link direkt ana sayfa gibi bir ekrana yönlendiriyor.... Sen ve Göksel kardeşim, hangi isim ile yüklediğinizi yazarsanız, SEARCH(ara-bul) kısmından bulabiliriz kanaatindeyim... |
Alıntı:
(The video you have requested is not available. If you have recently uploaded this video, you may need to wait a few minutes for the video to process.) |
If you have recently uploaded this video, you may need to wait a few minutes for the video to process.)[/quote]
Dünden beri bu şekilde, sorun videolarda değil |
Rauf Abi ben yine arada bir kırmızı gördüm :D. Buna da şükür bu zamanda, afiyet olsun...
|
Elinize sağlık, Afiyet olsun Rauf abi.. Anladığım kadarıyla Akdeniz bereketlenmeye başladı, bu hafta gitmek lazım.. :) Şu Trakonya'yı görünce tüylerim diken diken oluyor, elimin ağrısını hatırlıyorum.. :hıııı:
|
Rauf kaptanım harika balıklar mırmır mercan siznarit eh daha ne olsun :)
|
rauf abi, mercan avınıza renk katmış. günün anlam ve önemini anlatmış. bereketli avlar...
|
Rauf abi video görüntüleri biraz bulanık ama gösteriyor, deniz gerçekten kabarmış, sizde bayağı bi hızlı (kaçar gibi) dönüyorsunuz.. :)
|
rauf abi güzel balıklar biz burada lodosdan sert poyrazdan çıkamıyoruz rastgele
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
ishak ustam daha evvel calışmıyordu yukarıdaki butona tıkladım bekledim sonra resme tıkladım göstermeye başladı daha sonraları bir kac defa bu sefer direk sayfaya gittim calışıyor bir de sen dene calışıyor umarım bu butona tıklamakmı lazım acaba.selemlar |
rauf bey ellerinize sağlık. afiyet olsun.:helal: :helal:
|
Alıntı:
Dünden beri bu şekilde, sorun videolarda değil[/quote] göksel benim denediğimi bir dene bakalım senin vidioda gösterecekmi.selamlar |
Alıntı:
|
Alıntı:
Savaş bu hafta hava musait olursa git hareket başladı kaliba trakonya baya güzel poz verdi ama bu onun son pozuydu.akşam beşe doğru biraz yağmur atmaya başlamıştı bizde dönüyorduk sonra kesti durduk bi yarım saat daha salladık. |
Eşref,Yılmaz ve Taygun arkadaşlarım darısı sizlere akdenizde hareket başladı galiba bu günde gittim mırmır yaptı sonra yunuslar teşrif ettiler bizim film bozuldu yunus arkadaşlar boşa gelmez demek balık kıyıladı selamlar.
|
Alıntı:
|
muvaffak, mustafa ve onur arkadaşlarım bu hafta burada hereket başladı darısı izmirli arkadaşlarada raST GELİR İNŞALLAH.herkeze selamlar.
|
youtube daki sorun düzelmiş...link direk açılıyor...
rastgelsin... |
Saat 03:43. |