![]() |
17 mart....
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
dün bir arkadaşımızın verdiği gaz ile balığa gitmeye karar verdım.akşam hava kararırken sahte balık at-çek yapmaya başladım.fazla beklemeden 350 gr.lık bir ispendek aldım.ondan sonra balık kesti. tık yok. gece saat 10 gibi yattım. sabah 05.00 de kalktım. yine at-çek tık yok şafak sökerken 700 gr.lık ispendegi aldım. güneş doğduktan sonrada kıloluk levreği aldım.midye çıkarıp çıpraya baktım birtane gelirken kayalara takılıp koptu. sonra 1 tane çıpra aldım.daha fazla beklemeden eve döndüm. malum yarın 18 mart çanakkale zaferinin 92 nci yıldönümü . |
ismail abi tebrik ederim .biz rüyamız da göremiyoruz böyle balıkları.:oha: senin hızına yetişilmez .:helal: afiyet olsun abicim .darısı başımıza
|
ismail abi tebrikler yine döktürmüşsün
|
ismail abi valla helal gene götürmüşsün balıkları, abi az kaldı mutlaka uğrayacağım yanına...
|
İsmail afiyet olsun kardeş ve nice bagımsız / demokrat /Atatürkçü 18 Martlara
|
İsmail bey tebrikler,bizim buralarda iyi meralardır ama pek birşey bulamıyoruz karadenizli trolcüler buraları yangın yerine çevirip gittiler ,kimbilir nekadar uzun bir süre bunun kötü sonuçlarını çekeceğiz,size rastgelsin.
|
İsmail abi yine yapmışsın yapacağını zorla oraya getirteceksin bizi :)
tebrikler daha bereketli avlar dilerim |
ismail agbi tutugunuz balıklar harika insan özenip duruyor işallah daha büyükleri nasip olur rasgele
|
abicim balıklar şahane allah daha büyüklerini nasib etsin..!!!
|
Hemşo levrek ve ispendekleri yine her halde yine aynı rapala ile yakaladın bravo tebrikler.(ağbi resmi kayt ederken formatı kücült )selamlar.
|
ismail abi tebrik ederim.müthişsin.
Alıntı:
|
ismail abi tebrikler.. en kötü avın böyle olsun dileklerimle :)
|
İsmail hocam, yine döktürmüşsün....
|
Tebrikler ismail abi..
çok güzel.. yine kurtlandırdın bizi...:D |
yine döktürmüşün abicim eline koluna sağlık umarım şansın hep böyle daimi olur...
|
ismail abi brawo... sabaha kadar bekliyorsun ya seni takdir ediyorum...
rastgelsin... |
İsmail Abi maşallahın var yine, yok mevsimde bu kadar. Abi sizin oralarda iğde ağacı yok herhalde, bizdekiler hala çiçek açamadı bir türlü :D ...
|
ismail abi. yapmışsın yapacağını yine. benim kurtlar kıpırdamaya başladı. şu yaz saati uygulaması başlasa da akşam üzeri biraz turlasam.
iyi balıklar abi. afiyet olsun. |
arkadaşlar hepinizin iyi dileklerine teşekkür ederim.hepinizin gönlünüzdeki balıkları yakalamasını temenni ediyorum.benim şansım çanakkale gibi müstesna bir yerde bulunmam.
rauf abi. aynen senin aldığın sahte balık ile avlandım. |
Maşallah İsmail abi,bu gidişle levrek kalmayacak Çanakkalede:D
|
Alıntı:
sizin oraları bilmem ama galiba burada iğdelerin çiçeği hiç düşmüyor.:D bazen buruşsada hemen kendini toparlıyor.valla ne diyeyim sizin adınıza:'( :'( :'( bu sabah yine balıkta idim ve iki ispendek iki çıpra aldım.ispendekleri kırmızı kafalı sahte balıkla çıpraları da midye ile yakaladım.:) benim şansım burada olmam. hepinize gönlünüzdekiler rastgelsin... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] rauf abi yine resmi ufaltamadım. sevgili taygun ilğilenir herhalde.. |
Aah İsmail abi, beni kaşındırıyorsun , bak bu hafta sonu da devamlı yağmur var, 2. haftayı da boş geçeceğim anlaşılan sen de böyle yapınca hiç olmuyor ama , atlıcam gelicem oraya 1 patlak mamunla sen o zaman gör çipuraları
|
İsmaİl Abİ Tebrİkler Çok GÜzel Avlar OlmuŞ :helal: , Bİzde Ara Sira Gaza Gelİyoruz Ama SonuÇ HİÇ BÖyle Olmuyor Ne Yapcaz Şİmdİ??????:haha: :haha:
|
İsmail ustam yaktın kavurdun ortalığı yine
|
ismail abi egeden daha bol çupra var senin merada tebrikler
|
ismail abi döktürmüşsün yine valla helal sana abi:D :D :D
|
ismail abi tebrikler. yapmışsın yapacağını. anlaşılıyorki sezonun açılmasına az kaldı. sana bir sorum olacak: tuttuğun bu balıklarda havyar varmı?, atmışlarmı?.
|
Ustam hurmetler
yok deyip deyip çekiyorsun balıkları.her ne kadar olmuyor gelme desende,hava şartları elverişsiz olsa bile bu hafta sonu geliyorum. Pansiyondan yerimi ayır.Rastgele |
tebrikler ismail abi... o iğdelerin fidesinden dağıtsak diyorum biraz mevsimi gelmişken :D ...
rastgelsin... |
Alıntı:
bu tuttuğum balıklarda dökülecek havyar yoktu.çıpranın birisi yeni havyar tutmaya başlamıştı... |
Sana sadece teessüf edebiliyorum İsmail Abi, biraz insaf et bize ya :P :D :D :D ...
Abicim ellerine sağlık... |
Süper av olmuş balıklar şahane...
|
ismail hemşerim helal olsun bende dün sabah tekneyle sırtı cektim levreğe 3 saat dolaştım daha buralara arzı endam etmemişler anlaşılan selamlar.
|
İsmail abicim vallaha helal olsun diyorum...başkada birşey diyemiyorum...zira halen yutkunmam geçmedi...abi şunun şurasında emekliliğime 22 sene kalmıştı...sayende kafayı gözü kırıcam:deli: , malülen emekli olup oralara yerleşicem bu gidişle...:D :oha:
|
Alıntı:
|
sevgili onur,
allah sıhhat ve sağlık içinde o günleri göstersin.ama her bakımdan gençliğinizin kıymetini bilin.allah ömür verdikçe o günler gelecek gelecekte o zamana kadar balıkların durumu nasıl olur bilemem...ben 15-20 sene önce bazı geceler 3-5 kılo sargoz yakalardım. ama şimdi bütün yaz 10-15 sargoz ancak yakalayabiliyorum. balığın nesli bitmez ama galiba balıkda başının çaresine bakmanın yollarını buluyor.kıyıdaki tehlikeleri gördükçe açıklardan (derinlerden) pek kıyıya yaklaşmıyor galiba.. |
İsmail ve iİlker abilerim...Doğru söylüyorsunuz herşeyin başı sağlık...
Ama İsmail abicim sende bizim sağlığımızla oynuyorsun be abi...:D :D :D Malülen emekliliği istememin bir sebebide sizinde dediğiniz gibi ilerde balık malık kalmayacak korkusu:( ...İkinci bir alternatif daha var...İsmail abi sizin oralarda mali müşavire ihtiyaç varmı abicim...:D |
Saat 12:05. |