![]() |
05.08.2007 Mardin Raporu
Arkadaşlar bugün Trofeler için çok uğraştım ancak Tüm çabalarıma rağmen yine 1 kiloluk ve 1,5 kiloluk küççük trofeler geldi.Bana şans dilediğiniz için hepinize teşekkürler.Şansınız bol iğneniz keskin olsun.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Tebrik ederim güzel sazanlar
iç sularda hala böyle balıkların bulunması sevindirici;) Tekrar tebrikler |
İsmail abi inşallah şişe boyu giderek büyük 2,5 litre, 5 litre, 19 litre damacana :deli:
|
İsmail bey tebrikler ,haarika bir av olmuş,gerçektende çok bereketli bir yermiş avlak bölgesi,afiyet olsun.
|
Ismail Abi trofeyi tutamamissin ama masallah dizmissin aynalilari... :D
Tam ideal lezzetli boylarda. Afiyet olsun Bende insallah bu hafta baliga gidecem calismaktan 3 haftadir baliga gidemiyorum.Gina geldi artik isyanlari oynuyorum! Rasgelsin. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ismail abi tebrikler yaptın yapacağını trofe olmasada maşallah ları var kuzuların...
|
Serkan Sağolasın kardeşim.Ne yapalım şimdilik bunlarla yetiniyoruz.Havalar biraz serinlediği zaman inşallah trofeleride göndereceğim.Rastgele
|
bravo güzel trofeler
|
İsmail balıklar güzel, istediğn gibi olmasada en azından ara verdiğin dönemin hamlığını atmışsın. Daha iyilerine kısmetse. RASTGELSİN.
|
ismail abi tebrik ederim.afiyet olsun:helal: :helal: :helal:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hadi yine iyisin iyisin İsmail im..afiyetler ola..
|
Muvaffak abi sağolasın, uzun bir aradan sonra tekrar başladık avlara ama yine küçükler geldi.Hayırlısı inşallah trofe raporları ile en yakın zamanda sizlerle olacağım.:D
|
ismaıl kardeşım süüüüüppeeeeer :helal: :helal: :helal: :helal: :helal:
başkada bırşey demıyorum kardeşım. saygılar sevgıler |
ismail tebrikler güzel bir av olmuş,trofeyi bidahaki ava sakla ;) siteye heyecan olur. dicle ve fırat nehirlerinin kolları üzerinde adam boyu balık yakalayan balıkçılar duymuştum,yanlış hatırlamıyorsam yayın balığıydı. rastgelsin...
|
Alıntı:
|
Hasan abi senin kadar olmasakta idare eder diye düşünüyorum.Saygılar abime
|
İsmail abi yorumum biraz geç geldi ama geldi.Böyle balıkları gösteriyorsun abi sonra babamla aram bozuluyor.Her pazar balığa gitmek için kafasının etini yiyince.Balıklar çok güzel abi.Hakikaten hayran kalınacak cinsten...
Rastgelsin... |
Selam ismailcigim ..
daha bugün geri döndüm tatilden , ve firsat bulunca sizlerle hemen beraber olmaya calistim :D cok tebrikler kardesim ..güzel sazanlar tutmusun , eline koluna saglik , yakinda insallah bende ufak defek ne yakaladiysak türkiyeden ;) görüntüler sunacagim , esenkal .... selamlar rastgelsin |
yaa ismail kardeş bunların hepsi trofe daha ne olsun şahane aynalı sazanlar afiyet olsun.
|
tebrikler arkadaşım ilerde inşallah şöyle 10 kilo üzeri bi aynalı da nasip olsun...saygılar
|
Saat 00:01. |