![]() |
Cardarlıdan Resimler :)
Sonunda Denize Kaçtım 1 hafta tatil yaptım :) arkadaşın kayığı ile acıldık ve seytanın bacağını kırdım:) güzel bi av oldu....:) Yem olarak kalamar ve sülünez kullandık.... Akşam yemeğimiz cıktı....
İşte ben :) manisadan emre kardeşiniz :D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
İşte benim adamım ya :) kurutmuşsunuz ortalığı bişey kalmamış tebrik ederim inşallah karşılıklı da balık çekeriz...
|
Alıntı:
|
Oy anam o gördüklerim Diplodus Annularis mi :) Heytt be tebrik ederim gerçekten çok güzel av olmuş Diplodus Annularis görmüyeli uzun zaman oluyodu özlemiştim yavv :)
Uskumru gerçekten çok güzel ama..(birazdan gelicek resimler gölgede bırakıcak :() Teşekkürler.. Rastgelsin.. |
emre kardeş izmirden turgay temtekle bir akrabalığın varmı
|
Anıl senin uskumrularında maşallahı war....allah daha güzel awlar nasib etsin....
Aziz abicim herhangi bi akrabalığım yok Sadece soy isim benzerliği war....... |
Tebrikler emre..
Rastgelsin.. |
tebrikler ceşit yapmışsınız uskumrununda babasını tutmussunuz afiyet olsun emre kardeşim.
|
Tebrik ederim emre abi.Çok güzel bir av olmuş.Şeytanın sesi anca geldi buraya.
Rastgelsin. |
Tebrik ederim ....Güzel baliklar...o guppesler citir citir gider vallaha
|
Alıntı:
|
Emre ellerinize sağlık harbiden akşam yemeği çıkmış tebrikler
... |
emre kardeşim maşallah güzel av yapmışsınız,hem tatil hem balık avı ;valla dadından yinmez:D :helal:
|
tebrikler afiyet olsun
|
Saat 05:55. |