![]() |
Yakalarken En keyif aldığınız Balık????
Yakalarken En keyif aldığınız Balık????
|
Listede olmamasına rağmen Kesinlikle iri sazan.
|
Lidaki ve isparoz benim favorim...Bazen de bu takıma barbun atlıyor işte o ana bayılıyorum...
|
Alıntı:
|
Lüfer ile değiştirdim ozaman taygun kardeş..
|
çupra-mercan
Ben çupra dedim.Hem kıyıdan hemde tekneden avlanması en baba balıktır kendileri,mercan da keyif veriyor ama sadece tekneden avlanma olasılığının yüksek olması çupraya karşı dezavantaj oluyor.ÇUPRA BABALAR ÇUPRA :deli:
|
Listeye göre levrek ve mercan
|
Tatlı su için belirtmemişim...Yılan balığının hakkını yemeyeyim.Yılan balığı yakalamaktan büyük bir haz alıyorum...
İkinci sazan,üçüncü de yayın... |
mırmır yakalamaktan büyük ama çok büyük bir zevk alıyorum
|
Arkadaşlar, denizde hiç avlanmamış biri olarak diğer grubuna oy verdim. Tatlı su da İlhananla aynı fikirdeyim kesinlikle sazan favori, sonra da yayın...
|
Bu arada tatlı suda sazan benim de favorim nede olsa diğerlerini pek yakalayamadım
|
Ben de Aynalı Sazan yakalamaktan hoşlanırım. Dirençli ve büyük bir balık...
|
Seni Bekliyoruz
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Denizde kefal lidaki(az tuttum ama çok zevkli),tatlısuda ise1.sırada pullu(Bıyıklı) ve 2.sırada yayın
|
Bir kere Alabalik avlayin.Vazgecemezsiniz
|
Yakalarken en zevk aldığım Balık 10 Kilo ve üstündeki Sazan Balıkları.Yemin ederim böyle bir balık çekerken, kalbim duracakmış gibi heyecanlanıyorum.Her seferinde Aynı duyguları yaşıyorum.Sanki daha ilk defa yakalıyormuş gibi.
|
kesinlikle mırmır.hiçbirşeye değişmem...
|
Kuzu balığı (sarı kuyruk ufağı) ve Baraküda
|
Akya.... Tekne rolantide giderken elinizin 30 kg lık bi balık tarafından koparılcakmış gibi geriye çekilmesi muhteşem bir his her balıkçı arkadaşıma tavsiye ederim:D
|
Uskumru diyelim bizde :) Bölece eski bi anket canlansın :)
|
İstanbul bogazında veya sarayburnunda 1,5 / 2 kg lık kofanayı çekmek..
nedenmi? shakespeare kamış 4,20 atarı 150/300 atarlı ...makina gs 9 daiwa balık gelmiyor kardeş..öyle bir kafa atıyorki sanki 5 kg.balık gibi.. ve...aynı balıgı uzun olta ile istanbul bogazında fath.sult.meh. köprüsü altında teknedesin akıntı var ..rölanti üstü ancak tekneyi sabit tutuyor.. 70/80 m derinlikten kış ayında ellerin buz tutmuş parmakların hissetmiyorsun..hastalık ya o balıgı çekeceksin bir yandan birde karadenizden iğne batırıcasına suratına esen /yıldız /poyraz bıyıklarında buz tanecikleri..burnunu ucu donmuş.. keyif mi ızdırap mı belli değil..... |
Alıntı:
Abi gerçekten çok zevk almışın karadenizdeki avdan yüz yüze buluşmamızdada anlatmıştın senin gibi üstad o avı unutmadıysa demekki çok zevkli bir avdı efeem :) |
düşünsenize arkadaşlar 3 kiloluk bir çupra basmış kamışa dakikalarca çekmek için uğraşıyorsunuz....
|
kofana veya lüfer. hiç farketmiyor.
nevzat o çupra iğneyi açar veya sıkar. bunları beceremezse en az 15 dakika insanı uğraştırır ve ömür boyu unutulmaz.. :dans: :dans: :dans: |
Süleyman abi sen burda olda. yakalanan balık en zevklisi olsun;)
|
tatlı suda yılan balığı,denizde çupra(ama en irisinden:) henüz gerçekleştiremedim)
|
sazanı herzaman tek gecerım lıstede yok kusura bakmayın
|
kurşun 200 gram elinde 50 lik misina dipte 750 gr mercan. çek yavaş yavaş yukarıya ooooooooo kafa atıyor mercan bırak misinayı çek gene yavaş yavaş yukarıya balık yarıya geldi ama hala kafa atıyor. Bence en güzel mercan çünkü tekneye alıncaya kadar diri ve canlı hareketli.
|
bana göre çupra ;) ;) tutması daha zevkli oluyor:helal: :helal: :helal: saygılar sevgiler
|
Sinarit................
|
Tabiki iri sazan çok zevkli bence
|
Kaya balığı ve hanos haricinde bütün balıkları yakalamak ayrı bir zevk ama çekerken en güzel hissi çuprada yaşıyorum.
|
denizde zargana,ipekle tutulursa
denizde kötek canlı karidesle tutulursa denizde lüfer,çinekop sunni yemle ve kaşıkla tutulursa tatlısuda sazan makaralı olta ile-turna kaşıkla-alabalık kaşıkla-sudak canlı yemle bu balıkları yazdığım şekilde tutarsam bana keyf ve zevk verir. |
Eğrez,Bulgar Tekesi.Onlarda olmasa balık tutma keyfini unutacağız.
|
Aslında bende tatlı suda mantarla kefal avlamayı daha çok severim.Ama deniz dersen çupra favorim.
|
Alıntı:
|
avcı22 bulgar tekesi nasıl bir balık resmini gönderirmisin bu konularda beceriklisin maşşallah sağlıcakla kal
|
ağam nerelerdesin
abi çok haklısın mantarlı avı çok farklıbir zevklidir özlettin kendini saygılar
|
Takmışın çupuşu oltanın ucuna,olta gerilmiş (Hele kıyıdan) bir sağa bir sola çekmesi yokmu?Allahhhh deymeyin keyife.Suyun kenarına geldiği zaman o boğa misali bakışları yokmu öldürüyor beni.
|
Saat 04:58. |