![]() |
merhaba..aranıza yeni katılan üyenin 31 Ekim balık avı fotoğrafları
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
yazmayı unutmuşum kususra bakmayın.. :)) çeşme burası
|
Abisi ortaya oldukça hoş bir karışık manzara koymuşsun..Ne diyelim, bereketli olsun..İmza ayarlarınıda yapıverirsen tam süper olacak......
|
murat aramıza hoşgeldin valla bir geldin tam geldin canevimden vurdun beni
|
murat aramıza tam bir giriş yaptın, ellerine sağlık. rastgele.
|
sağolun arkadaşlarr...hoşbuldukk..umarım paylaşımlı uzun süreli bir arkadaşlık olurr..
|
Murat abi çok şık bir av olmuş aramıza hoşgeldin
|
valla arkadaşlar yıllık iznimin bir bölümünü sırf balık için bu aylarda kullandım..3 gün arka arkaya balığa gittik..dahada doyamadım ya..hala gitmek istiyorumm..
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
bunlarda ilk günün hasılatı..gerçi çipura yoktu ama olsun yinede çok keyifliydi. |
Tebrikler kardeşim,bu güzel avların ve paylaşımlarının devamını dilerim.
|
doyulmaz hocam doyulmaz bu hastalığa yakalanan arkadaşlarımız bir daha tedavi olamadı malesef:deli: :deli: :deli: tebrik ederim yine güzel bir av..
|
ancak bu sekılde bı gırıs yapılabılırdı sper av olmus tebrıkler cesmeyı kurutmussunuz
|
Muratcım tebrik ederim çok güzel bir av olmuş.Çeşmeden nereden yakaladın bu güzelleri.Ayrıca aramıza hoş geldin.Paylaşımlarının devamı dileklerimle.:helal:
|
maşaşllah murat nevar ne yok süpürmüşşün.
|
Tebrikler adaşım.Afiyet olsun.İmza ayarlarınıda unutma.Sağlıcakla kal.Devamını bekleriz.
|
hoş geldin murat
denizi kurutmussun daha ne olacak bizde balık niye yok diyoruz hepsini sen tutmuşsun nasıl yakaladın biraz bilgi verirsen seviniriz balıkların bir kaçı ezilmiş altta kaldı herhalde afiyet olsun...
|
aslında gerreğinden fazla balık tutmamak lazım ...
dikkate alınmasını dilerim |
Alıntı:
Tekrardan aramıza hoşgeldiniz :) |
Alıntı:
SaygıLarımLa. |
aramıza hoşgeldiniz..:helal:
|
ahh ahh ne güzel seyler onlar bas gaza tam gaz devam abi :D
|
iş güç nişan hazırlıkları derken :) baya bir uzak kaldım buralardan..Ancak aranızdayım tekrar..Önümüzdeki günlerde yine balıktayım..Malum yıllık iznimin 1 haftası balık için duruyor.
|
Saat 05:41. |