![]() |
kendimi tanıtayım
selam arkadaşlar paylaşımlarınıza katılmaya geldim
aslında son anda bir deyişiklik oldu burada bulunmam tamamen İmBat isimli admin kardeşimiz sayesindedir kendimi tanıtayım adapot defkan [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] izmir dikili kuva-i dikili [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] buda benden neşeniz bol olsun [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum herkese selamlar |
Alıntı:
bende sıcak bir karşılama bekliyordum:'( |
Volkan abi tekrardan hoşgeldin.
Pazar akşamı olduğundan ortalık biraz tenha yarın dökülür millet sanırım :) |
Alıntı:
en azından bir karşılama oldu buda yeterli saol kardeşim bu arada bir yazını okudum bu yazıyı sana bir gün hatır latıcağım gerçekten çok hoşuma gitti yannız istisnalar kaideyi bozmaz bunuda anlıyacaksın senin gibi biriyle tanıştığıma mutluyum tekrar merhaba |
Volkan aramıza hoşgeldin ,güzel paylaşımlarda bulunman dileklerimle .
|
Alıntı:
oşgedın be uşağım. |
Kıvaç abi avatar yakışmış. Yer biraz tanıdık geliyor :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
mademki izmirliyiz paylaşalım birde bendede çok çok iyi av meraları vardır hani bugün bana yarın size:D bu arada hoşbulduk memnun oldum |
Alıntı:
|
Alıntı:
daha erken uşaam biraz tanıyalım hele :D :D :D :D :D :D |
Volkan Kardeş aramıza Hoşgeldin rastgelsin...
|
volkan armıza hoş geldin,oltcı ve dalgıç demişsin , yani şöylemi yapıyorsun,oltayı atıyorsun baktınki gelen giden yok e ozaman ben yanınıza geliyorum deyip inip balıkları alıyorsun, deseneki sende hiç boş yok, videoların güzeldi paylaşımın için teşekkürler rastgele.
|
Alıntı:
ama genelde aynıgün hem olta hem dalış yapmıyorum benim zevk aldığım oltacılıktır ama işim dalgıçlık |
Alıntı:
(anlaşıldı rastgelsinde yeni bir rakibim daha oluyor video ve slayt konusunda aman ne güzel. şifrenin başı ve sonuna yt........../yt harflerini köşeli tırnak icinde [ ] eklerseniz videolarınız ekran olarak görülebilir sitede)bilgilerinize |
Alıntı:
sizi avcok tanır gibiyim sanırım sitenizden birzamanlar tekneye sabit çıkırıklarla ilgili bir konuda isminiz çok geçmişti arayarak vidio nuzu bulmuştuk o çıkırıktan yapmaya çalıştım ama aynıosı olmadı ilerliyen zamanlarda bu konu hakkındada sizden yardımlarınızı istiyeceğim tekrar merhaba |
Alıntı:
|
selam
Merhaba hoş geldiniz,ben de yeni bir üyeyim .güzeldir sitemiz eminim zamanla fark edersiniz.
|
Hoşgeldin..
ADOPOT KARDEŞ HOŞGELDİN.BENDE YENİ ÜYEYİM BU SİTEYE.PAYLAŞIMCI,FAYDALI VE ÇOK SEVİYELİ BİR SİTE OLDUĞUNU SÖYLEYEBİLİRİM.HAYIRLISI OLSUN..:helal:
|
Alıntı:
hobim ise amatör balıkçılık bir gün sizleri misafir edeyim buranın balıkları oldukça iyidir |
Alıntı:
açıkçası benim bağlı olduğum birkaç site daha var ama düşündümki üye olmadan hiçbir siteyi tanıyamam önem li olan nerede olduğum deyil kimlerle olduğumdur sanırım burası oldukça sıcak ve dostane |
volkan aramıza hoş geldin
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
adapot
Volkan umarım sana yeteri kadar hoşgeldin demişiz vede üzüntün geçmiştir, :D
bu arada ADAPOT ne demek özel bir anlamı varmı acaba? :soru: |
Alıntı:
burada olmak oldukça güzel sanırım kalıcı ve çok uzun süren bir birliktelik olucak adapot yıllardır bana söylenen bir isim dir yaşadığım yerde bana ufak yaştan beri adapot der anlamı yoktur sadece adalarda ahtapot avlarım olduğu içindir ve oldukça iyi bir ahtapotçu olduğum söylenir sürekli adalarda olduğum içinde çevremdekiler bana adapot ismini takmışlardır |
Volkan kardeşim hoş geldin.Seninle forumumuz daha keyifli olacağa benziyor.
|
Saat 13:42. |