![]() |
Mercan Karagöz (Çeşmealtı)
Rüzgarların kesilmesini fırsat bilip pazar 02:00 de bornovadan hareket ettik.
Eniştem ve Abdullah abinin işi olduğundan bizle gelemedi. Bende Halim abiyi cumartesi arayıp pazar günü bizle gelmesini istedim. Cumartesi balığa çıktığı için vede yeteri kadar balık tuttuğu için bizimle gelemeyeceğini söyledi. Bende abim ile birlikte yola çıktım. Her zaman olduğu gibi mercanlar bizi yalnız bırakmadı. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
İbrahim abi tebrik ederim maşallah diyorum başka bir şey diyemiyorum.
Millet ısparoza kurşun atıyor siz mercanları karagözleri tutuyorsunuz :) |
TebrikLer güzeL av yapmışsın ibrahim abi ;) Devamını diLeriz.
|
Valla güzel av olmuş tebrikler,afiyet olsun.
|
ibocum sizi tebrik ediyorum güzel av olmuş burası cok bereketli maşallah sizlere afiyet olsun
|
Tebrikler ellerinize sağlık
|
İbrahim kardeşim mercanlar full+full maşallah bu ne güzellik.Biz mercanın rengini unuttuk.Tebrikler afiyet olsun.
|
tebrikler güzel av afiyet olsun ibrahim..
|
tebrikler bereketli bir av olmuş..
|
tebrikler mükemmel bi av ellerinize sağlık.RASTGELSİN
|
Tebrik etmek ve izlemekten başka yapacak bişey bulamadım harikasınız..
|
Tebrikler; güzel olmuş avınız... Daha büyüklerini tutarsınız inşallah...
|
Mercanlar...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Devamını gelmesi dileğiyle tebrikler.
|
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepimizin şansı bol, balıklarımız büyük olur.
|
tebrikler arkadaşım çok güzel bir av yapmışsınız, mercanlar can yakıyor;):D
|
İbrahim tebrik ederim güzel av yapmışsınız.
biz birkaç tane istavrit aldık izmarit aldık o kadar. Sizle gelmek istiyorum ama pazar gün çeşmeye gitmemiz gerekti o yüzden gelemedim. İnşallah başka bir zaman müsait olu gideriz birlikte. Grup halinde dostlarla av yapmanın zevki çok daha güzel olur.. Daha büyük ve daha çok balık tutman dileklerimle. Görüşmek üzere.. |
İbrahim abi süpersiniz valla inşallah tekrar sizinle gelmek nasip olur. Abi sizin oralar süper valla birde benim mersin koyuna misafir etmek isterim sizi abi.Sucunuz Bilo
|
tebrikler dizmişsiniz asker gibi afiyetler olsun
|
İbrahim kardeş tebrikler, kırmızı kırmızı :)
daha irileri den rastgelsin . |
abi senin maşallahın var ya dediğin gibi seni yanlız bırakmıyo mercanlar devamı bekliyoruz rastgelsin
|
İbrahim abi tebrik ederim!!!
Pembe pembe ne güzel görünüyorlar!!! Afiyet olsun eine sağlık!!! |
Bu güzellerle bulişmayali 3 hafta oldu. Ellerinize sağlik. Haftaya hava iyi olursa denize atacağim kendimi. Iştahlandirdiniz bizi . Paylaşimin için teşekkürler
|
Walla yok abicim yok benim kesin eğitim almam lazim sizlerden murat abi bigün benide götürürmüsünüz baliğa sevabina yaw :(
|
ibrahim abi tebrikler.. kırmızı kırmızı mercanlar:)
|
Eleriniz dert görmesin rasgele...
|
Saat 02:23. |