![]() |
29.10.2008 lidaki raporu
öncelikle Cumhuriyetimizin nice 85 yıllarını,özünde hiçbirşey kaybetmeden,tekrar tekrar kutlanabilmesini temenni ederim.
Tatili fırsat bilip bastık motorun marşına.Artık lidakiler yavaş yavaş yayılmaya başladı sanırım.İyice seyrekleşti.Neyse demekki sıra Urla taraflarına geliyor.Bacanakla beraber yaptığımız avın raporunıu veriyorum arkadaşlar. yer Güzelbahçe açıkları,yem yengeç,takım zoka. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Murat abi, tebrik edmekten ellerim yoruldu.
Sen lidaki çekmekten yorulmadın mı? Şaka bir yana ellerine kollarına sağlık afiyet olsun. |
Alıntı:
|
ellerine ve emeğine sağlık. afiyet olun. güzelbahçeden iyi balık çıkmış.tebrikler
|
Muratcım tebrikler, balıklar pırıl pırıl masallah. daha irileri de rastgele :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ellerinize saglik.süper av olmuş.biz şansimizi 28 inde foçadan denedik ama sonuç hüsran oldu.
|
murat abi ibrahiminde dedigi gibi biz seni tebrik etmekten yorulduk daga büyükleride nasip olur insallah eline koluna sağlık
|
Murat kardeşim harika balıklar.Afiyet olsun.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
murat bey yine harikalar yaratmışsınız tebrikler
|
kardeş rast gele diyorum başkada birşey demiyorum
|
Alıntı:
|
Murat abi harika av olmuş lidakiler harici kovayıda tepeleme ısparoz yapmışsınız :D
Afiyet olsun ısparoz kılçıklı olsada lezzetli ben seviyorum en azından :) |
Sevgili Murat sende güzel av yapmışsın tebrikler.
devamlarını dilerim. Selamlar Saygılar. |
elıne koluna saglık dostum
|
geçmiş bir av, bereketli ve başarılı olmuş. arşivlerden düşmemesi normal:) tebrik ederim murat abi ellerinize sağlık..
|
Saat 08:00. |