![]() |
denizin sultanı levrek
İskenderun da at çek ile yakaladım 3 tüy ve arkasında mika düzeneği ile.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Akay bir geldin pir geldin.Negüzel balık fotoları bunlar tebrikler.Afiyet olsun.
|
turgay abi sor bakim akaya hocası kimmiş.. benden tek fazlası biraz ballı olmasıdır:P balık varsa alırım der ve alır. anlamadım gitti:)
|
Aynen öle balık olan yerde tutarım :)
|
Helal Olsun... Tebrik ederim..
Demekki üzüm üzüme baka baka kararıyor... Alper yok mu sende bişey... Rastgele.. |
Alıntı:
yok valla levent abi.. akay ve BAL'ı varken bize balık mı düşer? :'( |
balıklar harika elinize saglık,yakalama deknigini biraz daha acarsanız memnun olurum.
|
resmini en kıa zamanda paylaşıcam am akısaca üç tane tüylü kanca misinaya aralıklarla arka arkaya kollarla bağlanıyor ve en arkalarına bir adet sahte balık takıyoruz ve yavaş çekiyorum özellikle levrek için.
|
Alıntı:
|
Ama lütfen turgay abi ne balı bir bal olur iki bal olur hepsimi bal.
|
neyse Akaycığım(-cığım ekine dikat) lütfen önümüzdeki maçlara bakalım.. :)
|
Vallaha Akay abi haklı Turgay abi şans olsa 1 kez yardım eder 2 kez yardım eder 3. de yolda bırakır insanı :)
Tebrik ederim Akay abi maşallah ne var ne yok toparlamışsın denizde :D |
tebrikler Akay kardeşim süper balıklar...ama inat ettim bu yılı levrek yılı ilan ediyorum.öğrenecem bu işi:)
|
Serdar abi Levrek az gelir lüfer kofana yılı ilan edelim
|
akay kardeşim tebrik ederim. çok güzel levrekler ızgarası olur hani. afiyet olsun.
|
Nadir inan ben yiyemedim bınları bir dahakine inşallah.
|
Akay hocam güzel balıklar ellerine sağlık!!!
Bu arada bal falan diye takılabilir arkadaşlar ben derimki aynen devam meyve veren ağaç taşlanır kardeşm :) |
Valla balmı pekmezmi bilmem Akay bu işi biliyor.Devam et kardeş rastgelsin.
|
Ufuk süper yorum meyve veren ağaç gerçekten taşlanıyor eylemlerim devam edecek.
|
Saat 02:13. |