![]() |
Ah Seko Ah
Yine Seko programı yapmış güzel bir cumartesi günü Yeşilırmağa balığa gidecektik.Genelde programı seko yapar bende ona uyarım.Çünkü ben hadi Seko balığa gidelim dediğim zaman Sekonun evde izin alma problemi olacağı için ben zorda kalmasın diye ona uyarım.(Allahtan böyle izin sorunum yok).Neyse atladık benim motosiklete gittik.At çek at çek balık yok.Uzun süre uğraştık ve Sekonun da izin saati bitince dönmek zorunda kaldık.(Biraların bitmeside buna etken).Tabiki hemen Balıkçı Şadinin oraya doğru yol aldık.Mevsim itibariyle ondada bir somon var.Seko olsun bizim hanım anlamaz alalım dedi ve 3 tane somon aldı.İzin saati iyice yaklaştığından fazla oyalanmadan hemen Sekoların evlerine gideyazdık.Apartmana gelince ne hikmetse Seko balıkları yere döktü.Ben tahmin etmiyorum amam çevrede yaşları en büyüğünün 5 olan 4 tane çocuk vardı ve Seko onlara gösteriş yapıyordu.Dedim ya ben tahmin etmiyorum Sekonun bu mantıkta olacağını.Neyse tam o sırada apartmandan hiç balıkçıya benzemeyen bizim yaşlarımızda bir kişi yanımıza geldi ve Sekoya bunları buradan mı tuttunuz dedi.Sekoda balıkçı olmadığını tahmin ettiğinden evet dedi..Sonradan öğrendik ki adam balıkçı hatta bunun okulunu okumuş.Seko adamla yüzyüze gelmemek için 42 gün yangın merdivenini kullandı…Buradan çıkan sonuç evliysen ve balığa gitmek istiyorsan böyle durumlara düşeceksin….Eve balık götürmeseydi Seko bir daha balığa gidemeyecekti.Ben de hanımına Seko o balıkları satın aldı deseydim bu seferde ben Sekoyla balığa gitme zevkinden mahrum kalacaktım..Selim abi inanki bu somon bizim buralara gelmiyor…
Gidilen yer ve gidilen zaman konusunda bilgiler eksik biraz da süsleme sanatı olsa da bilgiler doğrudur. |
Olay bir iki süsleme dışında doğrudur...Adam hem balıkçı hem veterinermiş...
|
allah kolaylık versın nedıyelım izin alamamak zor olsa gerek :P :D :D
|
Alıntı:
|
Serkan abi üzülme buda geçer :D
|
Alıntı:
|
Serkan açıklamaları senden beklerken Sami bir bir açıklamaları patlatıyor bu ne iş anlamadım.
|
Alıntı:
|
Biz pazar günü barajdayız...Çocuk bakma ya da kayınvalideye gitme problemin yoksa bekleriz canım...Abinle gidiyoruz...Bilgin olsun şimdiden de ayarla kendini... ;) :D
|
Alıntı:
|
Sen geliyomusun önce onu cevapla...
|
Gideceğimiz Güne Bağli.muhtemelen Zor Da Olsa Içim Gitti...bir De Turna Yakalrsaniz Ben Bittim
|
Vay vay vay Sami bu olaya bir açıklık getir al izini çık balığa pazar günü sonra nasıl olsa bir gün yakalarsın Serkanı hadi balığa dersin gelmezse(izin olayı) yazarsın bize Sami kardeşim.
|
selam
eğer kabul ederseniz bende gelmek istiyorum balığa sizinle seko, sami sende t.luk yapmada ayarla kendini mangal işini bana bırakın.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yok Sami ben balık konusunda özgürüm evden bir telkin gelmez yani kılıbıklık bize ters rajona uymaz.
|
Yazdıklarını arkadaşlar okusunlar.Bende aynen sesin gibiyim.Bu birazda eşlerimizin anlayışından kaynaklanıyor gibi geliyor bana.Ben şimdi nasıl olur nasıl gelemezsiniz niye kılıbıksınız diyorum ama sanki başıma gelmedi de ondan herhalde...Ama yinede onlar gibi olmazdım :deli: ben
|
Aman Sami arkadaşları gaza getirip aile faciasına sebep olmayalım.
|
Alıntı:
|
Olsun iyi gidiyor devam(abarttım biraz ama)
|
Sayfalarca yazmışsın Sami.Oysa ben sadece geliyomusun diye sormuştum...Gelemeyebilirsin.Bilirsin ki ilk defa olmuyo bu.Sen bensiz kaç kez balığa gittin?Ama ben sensiz çok gittim çünkü evde çocuk bakıp gelemeyen sendin.Bırak bu kalabalık yazılar yazıp ortalığı lafa boğma işlerini.Kazak erkeksin ya...Evde de ki, Samsuna pazartesi gidiyoruz,ben balığa gidicem çünkü...Bir sürü şey yazmaktan iyidir,en azından icraat olur.Bakalım gelebiliyomusun.Gelemezsen de üzülme, kazaklar da tırsar... :D :D :D
Hade canım bekleriz gelirsen... |
Bu sveltop69 kim Sami?Kötü niyetli biri olmasın sakın...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Şu hayatta bir seninle uğraşmam.Ne dersen kabulümdür... :camoka: :camoka: :camoka:
|
Alıntı:
|
Samiyle uğraşmak için çok enerjik olmak lazım valla gözüm almıyor arkadaşlar...Adam beden eğitimci,milli bisikletçi,atletiko madrid bi kişiliğe sahip.Uğraşamam abi...
|
Alıntı:
|
degerli arkadaslar ben herkesin yazdigini iyi kotu anliyorum ama dost Sami arkadasin yazdiklarini anlamiyorum. biriniz ingilizceye cevirse ben de anlasam lutfen.
|
Alıntı:
Serkan sende Real Madrid oluverde güzel derbi,ler izliyelim heyecanlı olur. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yok ondan degildir. benim kelime bilgim az turkce o yuzden. sizin eksikliginiz degil bunlar benim eksikligim dost Sami sen uzulme.
|
Yapma Sami kardeşim bize ne derler sonra( Ne hakem)
|
Alıntı:
|
Şimdi Sami gidecek...Bayram ziyaretleri vs vs...Dönsün hele yaparız bi çift kale... :D :D :D
|
Alıntı:
|
Saat 05:45. |