![]() |
Bakın burda kimler varmış
Arkadaşlar herkese merhabalar,duydunki tüm dostlar buradalarmış,kambersiz düğün olmaz dedim bende geldim,aranızda yer vardır umarım,sevgiler selamlar herkese,dostluk çıkarsız kardeşlik için hoşgeldim;););) |
Alıntı:
aramız çok geniş hoşgeldin kardeşim |
Alıntı:
__________________ |
oo ümit sendemi buranın yolunu yeni buldun:D:D
neyse kardesim hos geldin:P |
Ümit Bey, aramıza hoş geldiniz. Sizin gibi dostlara her zaman yerimiz var.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kardeşim hoş geldin sefalar getirdin.elbette tek çıkarımız var oda sağlam dostluk için...
|
Alıntı:
Eyvallah Hasan abim,içten karşılaman için saol:helal:inşallah hep daha iyiye daha güzele,herşeyin güzel olacağından kuşkum yok,en azından bazı şeyleri tecrübe ettik:cool::cool::cool:Bu arada artık geniş olmasa bile aranız ben sıkışırım,bu kadar güzel insanı bi arada bulmuşken kaçırmayım dedim;) |
Alıntı:
Hasan kardeşim iyi dileklerin için candan teşekkürler.. |
Alıntı:
Levreklerin efendisi,hoşbulduk kardeşim.Burayı yeni bulmadım,ama prensip gereği katılımda bulunmuyordum sadece o kadar;)levrekleri özledik senin bu arada;) |
Alıntı:
Abi sağolasın sen inceliğinden bize bey diye hitap etmişsin ama,bizde samimiyetimize istinaden abi dedik hoşgör,;)sıcak karşılamanız için candan teşekkürler.... |
Alıntı:
balık bahane dostluk şahane diyelim sevgilerimle tekrar hoşgeldin :) |
Alıntı:
Sağolasın Sargozum Memedim:Pne yalan sölim bende sizleri özlemişim,burada seni görmek güzel;) |
Alıntı:
Hoşbulduk Murat abi,beni bu şekilde içten karşıladığınız için ben teşekkür ederim,sağolun.... |
Alıntı:
Sağolasın kardeşim,doğru bildiğini doğru yaptığına inanan insanlar burda olduğu için burdayım,tekrar bi arada olmak harika;) |
Alıntı:
Saol be abim,senin ne kadar içten olduğunu bilmek beni rahatlatan en önenli unsur,balık illaki bahane,dostluklar baki kalsın bize yeter;) |
Alıntı:
:rolleyes: |
ümit kardes hosgeldın
|
Alıntı:
Davete icabet gerekir diyerek ve bizleri kırmayarak geldiğin için çok teşekkür ederim.. İşaallah aradıklarını burada bulabilirsin.. Şeytan araya fitne sokmaz sa burası tam yeri ... Haydi RASTGELE... |
Alıntı:
Bu sefer uçarın kaçarın yok zaten süleyman,sabırsızlıkla levrek sezonunu bekliyorum zaten |
Alıntı:
Sağolasın Yağız hoşbulduk kardeşim;) |
Aramıza hoş geldin herdaim rastgele.
|
Hoşbulduk İbrahim abi,iyi dileklerin için teşekkürler...
|
Ümitcim hoş geldin.Keyifli paylaşımlar.
|
Hoşbulduk Turgay abi,burda seni görmek güzel...
|
hoşgeldiniz ...sağlıkla kalın
|
sizlerde hoş geldiniz :P
|
Saat 05:39. |