RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Tanışma (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Tanışma (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6252)

barış kaptan 12-10-2009 16:03

Tanışma

Merhaba arkadaşlar,site üyeniz Murat Adak (alperen77) ın tavsiyesi ile siteye girdim ve çok beğendim tebrik ederim.Çok güzel bir site olmuş,bende burada kendi avlarımı sizlerle paylaşmak istiyorum.Ben Çeşme Ildırı da oturuyorum ve kendi teknemle balık turları düzenliyorum.İlgilenen arkadaşlar özel mesaj ile bana ulaşabilirler,herkese iyi günler bol avlar diliyorum.

ibrahimz35 12-10-2009 16:13

Barış kaptan, aramıza hoş geldiniz.
Tekneniz hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirim, varsa resmini koyar mısınız?

zuzu 12-10-2009 16:25

hosgeldınız keyıflı paylaşımlar

delvel 12-10-2009 17:23

hoşgeldiniz.. kalıcı ve paylaşımcı olmanız dileğiyle.

Doğan ÖZCAN 12-10-2009 17:25

kaptan hoşgeldin aileye ve dostluklların arasına keyifli paylaşımlara inşallah

Hasan BALIKÇI 12-10-2009 17:59

barış kardeşim aramıza hoş geldin dilerim tüm isteklerini tüm dileklerini burada bulursun :)kalıcı katılımcı paylaşımlar :)sevgiler :)

NOT=Bu arada eğer oğuz amcayı tanıyorsan selamımı söyleyiver

Yağız DEMİR 12-10-2009 18:23

barıs kardes aramıza hosgeldın keyıflı paylasımlar

Sargoz35 12-10-2009 18:59

Sevgili Barış öncelikle aramıza hoşgeldin :) Arkadaşlarımıza göstereceğin ilgiden dolayı kesinlikle şüphemiz yok,sende bilirsin ki,bizler için balık bahane,önemli olan arkadaşlıkların baki kalması.Attığın ilk mesajın,kendi açtığın tanışma konusuna olmasını isterdim,fakat olaya kafadan girmişsin sen :D:D:D bu ne hızdır böyle Barış kardeşim ? önce birbirimizi bir tanıyalım o işler zaten kendiliğinden gelecek meraklanma :D:D:D Affına sığınarak telefon bilgilerinin sende kalması daha doğru,sen de bu sayede bizi sık sık ziyaret edip özellerine bakarsın :D Kısmetli avlar ve güzel paylaşımlar yapman dileğiyle :) Selamlar.
NOT : Bu arada büyük harfler ile yazılan mesajlar forumumuzda bağırma anlamına gelir,mesajını bu yönde düzelttim bilgine .....

paşalı 12-10-2009 21:38

Barış kardeşim hoş geldin keyifli forumlar dilerim.

Necati ARAT 13-10-2009 07:47

Alıntı:

barış kaptan tafarından gönderildi (Mesaj 63404)
Merhaba arkadaşlar,site üyeniz Murat Adak (alperen77) ın tavsiyesi ile siteye girdim ve çok beğendim tebrik ederim.Çok güzel bir site olmuş,bende burada kendi avlarımı sizlerle paylaşmak istiyorum.Ben Çeşme Ildırı da oturuyorum ve kendi teknemle balık turları düzenliyorum.İlgilenen arkadaşlar özel mesaj ile bana ulaşabilirler,herkese iyi günler bol avlar diliyorum.

Barış biladerim aramıza hoş geldin..
Muratın arkadaşı bizim arkadaşımız her zaman başımızın üzerinde yerin var...
Avlarını 4 gözle bekliyoruz..
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim..

Murat ADAK 13-10-2009 09:50

Ooooooo kaptanım hoşgeldin beyav nerelerdeydin.Başımızın üstünde yerin var istersen ben seni taşırım.Gönül dolusu sevgilerle benim sevgili dostum.İnşallah buradada daha iyi dostluklar kurarız.

KAZIM_35 13-10-2009 10:34

Hoşgelmişsin kaptan :)
Güzel ve keyifli paylaşımlar diliyorum.

barış kaptan 13-10-2009 16:02

Alıntı:

Sargoz35 tafarından gönderildi (Mesaj 63450)
Sevgili Barış öncelikle aramıza hoşgeldin :) Arkadaşlarımıza göstereceğin ilgiden dolayı kesinlikle şüphemiz yok,sende bilirsin ki,bizler için balık bahane,önemli olan arkadaşlıkların baki kalması.Attığın ilk mesajın,kendi açtığın tanışma konusuna olmasını isterdim,fakat olaya kafadan girmişsin sen :D:D:D bu ne hızdır böyle Barış kardeşim ? önce birbirimizi bir tanıyalım o işler zaten kendiliğinden gelecek meraklanma :D:D:D Affına sığınarak telefon bilgilerinin sende kalması daha doğru,sen de bu sayede bizi sık sık ziyaret edip özellerine bakarsın :D Kısmetli avlar ve güzel paylaşımlar yapman dileğiyle :) Selamlar.
NOT : Bu arada büyük harfler ile yazılan mesajlar forumumuzda bağırma anlamına gelir,mesajını bu yönde düzelttim bilgine .....

mehmet kardeşim uyarıların için teşekkürler dikkate alırım acemiliğimize ver :) inşallah güzel paylaşımlar ve güzel dostluklar kurarız dostça kalın

barış kaptan 13-10-2009 16:06

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 63494)
Barış biladerim aramıza hoş geldin..
Muratın arkadaşı bizim arkadaşımız her zaman başımızın üzerinde yerin var...
Avlarını 4 gözle bekliyoruz..
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim..

hoşbulduk necati bey umarım güzel dostluklar ve arkadaşlıklar kurarız.ben paylaşım konusunda biraz acemiyim ama biraz pişeyim güzel paylaşımlar ve raporlar gönderirim inşallah.dostça kalın iyi günler dilerim

Sargoz35 13-10-2009 16:09

Alıntı:

barış kaptan tafarından gönderildi (Mesaj 63536)
mehmet kardeşim uyarıların için teşekkürler dikkate alırım acemiliğimize ver :) inşallah güzel paylaşımlar ve güzel dostluklar kurarız dostça kalın

Sevgili Barış anlayışın için teşekkürler kardeşim :) bizlerde sana elimizden gelen desteği vereceğiz buna emin olabilirsin,yeter ki sende bizleri arkadaşlarımıza karşı mahçup etme :) önemli olan hoş sohbet,balık bahane :) Selamlar.

barış kaptan 13-10-2009 16:10

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 63435)
barış kardeşim aramıza hoş geldin dilerim tüm isteklerini tüm dileklerini burada bulursun :)kalıcı katılımcı paylaşımlar :)sevgiler :)

NOT=Bu arada eğer oğuz amcayı tanıyorsan selamımı söyleyiver

hoşbulduk hasan abi teşekkür ederim selamınıda iletmek isterim ama hangi oğuz amca iki tane var çünkü bizim köyde biri eski muhtar diğeride oğuz baklacı söylersen selamını iletirim memnunuyetle kendinize iyi bakın

barış kaptan 13-10-2009 16:13

hoşbulduk arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim kalıcı dostluklar ve güzel paylaşımlar dileğiyle

Hasan BALIKÇI 13-10-2009 19:09

Alıntı:

barış kaptan tafarından gönderildi (Mesaj 63539)
hoşbulduk hasan abi teşekkür ederim selamınıda iletmek isterim ama hangi oğuz amca iki tane var çünkü bizim köyde biri eski muhtar diğeride oğuz baklacı söylersen selamını iletirim memnunuyetle kendinize iyi bakın

barış kardeşim selamım oğuz amcaya şu an rahatsızlığından dolayı istemeden söylüyorum bacakları. herzaman sabah saat 06 da beraber kahvede oturur ıldırı konuşurduk 4 veya beş senedirde görmüyom ama ıldıra gelince mutlaka uğrucam yanına :)tabi seninde ;)umarım kim olduğunu anlamışsındır ;)

Necati ARAT 14-10-2009 09:51

Alıntı:

barış kaptan tafarından gönderildi (Mesaj 63537)
hoşbulduk necati bey umarım güzel dostluklar ve arkadaşlıklar kurarız.ben paylaşım konusunda biraz acemiyim ama biraz pişeyim güzel paylaşımlar ve raporlar gönderirim inşallah.dostça kalın iyi günler dilerim

işallah kardeşim .
Bir ara olmadı seni ziyarete bile gelebiliriz bilgin ola..:)
Sağlıcakla kal..

barış kaptan 14-10-2009 15:33

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 63623)
işallah kardeşim .
Bir ara olmadı seni ziyarete bile gelebiliriz bilgin ola..:)
Sağlıcakla kal..

her zaman beklerim başımın üstünde yeriniz var. iyi günler dilerim

barış kaptan 14-10-2009 15:35

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 63565)
barış kardeşim selamım oğuz amcaya şu an rahatsızlığından dolayı istemeden söylüyorum bacakları. herzaman sabah saat 06 da beraber kahvede oturur ıldırı konuşurduk 4 veya beş senedirde görmüyom ama ıldıra gelince mutlaka uğrucam yanına :)tabi seninde ;)umarım kim olduğunu anlamışsındır ;)

anladım hasan abi iletirim selamını merak etme.bende her zaman beklerim ne zaman istersen buyur.iyi günler dilerim.

Hasan BALIKÇI 14-10-2009 16:46

Alıntı:

barış kaptan tafarından gönderildi (Mesaj 63658)
anladım hasan abi iletirim selamını merak etme.bende her zaman beklerim ne zaman istersen buyur.iyi günler dilerim.

çok sağol barış kardeşim :)birgün hiç ummadığın anda rahatsız ederim ;)

Anıl ÜNALAN 14-10-2009 19:03

Aramıza hoşgeldin barış kaptan. Kalıcı ve katılımcı olmanı diliyoruz...

Güzel avlarınızı bizimle paylaşırsan zate sizinle balığa çıkmak istiyecek çok kişi olucaktır önce paylaşımlarını bekliyoruz..
Saygılarımla :)

discus 14-10-2009 20:32

barış kaptan aileye hoşgeldin...

barış kaptan 15-10-2009 10:35

Alıntı:

ibrahimz35 tafarından gönderildi (Mesaj 63406)
Barış kaptan, aramıza hoş geldiniz.
Tekneniz hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirim, varsa resmini koyar mısınız?

merhaba ibrahim bey nasılsınız? benim teknem 7:30 metre kapalı kamaralı üzeri tente kaplı şu an resmi yok ama çok yakında resmini eklerim siteye size iyi günler dilerim görüşmek üzere

turna 15-10-2009 10:35

Kaptan aramıza hoş geldin ,keyifli paylaşımlar.

Saat 13:47.